Mister total. Un premiu de 1,3 miliarde de dolari la Loto nu a fost revendicat nici după o lună

FOTO: ChiniGaray/Pixabay.com
FOTO: ChiniGaray/Pixabay.com

Deținătorului unui bilet la Mega Millions, care valorează peste 1,3 miliarde de dolari, nu a apărut nici după o lună. În urmă cu o lună, un american devenea miliardar peste noapte. S-a oprit la o benzinărie din apropiere de Chicago și a cumpărat un bilet la loteria Mega Millions.

Numerele extrase au fost 13, 36, 45, 57, 67 și 14 a fost „Mega Ball”, un fel de Joker la noi. Biletul a fost cumpărat într-un oraș care are 60.000 de locuitori, iar șansele de câștig erau de 1 la 303 de milioane. Norocosul a câștigat suma totală de 1,337 miliarde de dolari.

De asemenea, magazinul benzinăriei în care s-a vândut biletul va primi 500.000 de dolari.

„Nu am primit niciun semn de la marele câștigător. Nici măcar nu știm dacă el a aflat că a câștigat marele premiu. Îi încurajez pe toți să-și verifice încă o dată biletele”, a declarat directorul loteriei din statul Illinois, Harold Mays.

Potrivit regulilor loteriei, câștigătorul are la dispoziție până la un an pentru a-și revendica banii. De asemenea, cei de la loterie spun că de obicei cei care câștigă premii foarte mari așteaptă mai mult timp până să revendice premiul și le transmite câștigătorilor să se semneze pe spatele biletului și să îl păstreze în siguranță și să ia legătura cu un consultant financiar și juridic profesionist.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.