Marcel Ciolacu, răspuns tăios în ceea ce privește o eventuală candidatură a sa la Primăria Capitalei

marcel ciolacu
Foto: Captură video AlephNews

Premierul Marcel Ciolacu a reacționat iritat vineri întrebat fiind dacă va candida la Primăria Capitalei. „Eu? Nu candidez. Eu sunt prim-ministru. Eu să plec din poziția de prim-ministru să mă duc la Primăria Capitalei? Nici nu am vrut să răspund la această întrebare care este stupidă”, a declarat Ciolacu.

Premierul a făcut aceste declarații vineri aflat în vizită la șantierul naval Constanța.

Acesta a fost întrebat de jurnalişti şi dacă există vreun acord între PSD şi PNL în alegerile locale pentru primării şi consilii judeţene.

„Eu nu am niciun acord! Nici cu PNL. Am un singur acord cu colegii mei din PSD, deoarece sunt preşedintele. Nu am făcut acord cu nimeni, nu a făcut nimeni niciun acord. Eu v-am spus că PSD va avea candidaţi, de obicei a avut în fiecare localitate. Nu e acord nici pentru primărie, nici pentru consiliul judeţean, nici pe Lună, nici pe NATO. Nu e niciun acord cu nimeni!”, a răspuns Ciolacu.

Gabriela Firea, care s-a autoproclamat „candidatul la candidatură” în PSD pentru Primăria Capitalei, spune că liderul PSD, Marcel Ciolacu, trebuie să iasă public să spună dacă este reală informația că el ar urma să fie candidatul partidului la Primăria București, iar liderul PNL, Nicolae Ciucă, să fie candidat comun la alegerile prezidențiale.