Manelistul Culiță Sterp a fost reținut. Polițiștii spun că era urmărit înainte de accident

Culiță Sterp FOTO: Youtube
Culiță Sterp FOTO: Youtube

Interpretul de manele Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru mai multe fapte pe care le-ar fi comis.

Polițiștii spun că înainte de accident a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă și nu a oprit la semnalul agenților.

Ulterior, potrivit oamenilor legii, a intrat într-o intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a lovit în plin un autoturism. Sterp ar fi plecat de la locul accidentului, fiind găsit de polițiști în apropierea Teatrului din Cluj Napoca.

La verificări, Sterp a fost găsit a condus băut, sub influența alcoolului. „Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.