Locuri de muncă la Fan Courier, Urgent Cargus, TNT, Fastius Curier. Ce salarii se câștigă

joburi la fan courier locuri de muncă la fan courier angajări fan courier joburi fan courier locuri de muncă fan courier
Foto: Fan Courier (Facebook)

Mai multe companii de curierat fac angajări în această perioadă în numeroase orașe din România. Locurile de muncă oferite sunt foarte diverse.

Fan Courier, Urgent Cargus, TNT, Fastius Curier și World Mediatrans angajează șoferi, curieri, agenți de vânzări, specialiști în relațiile cu clienții, operatori recepție clienți, șefi de depozit, casieri sau manipulanți.

De asemenea, posturile sunt disponibile în diferite orașe din țară.

Iată ofertele:

1. Compania de curierat Fan Courier face angajări în această perioadă în mai multe orașe din țară.

Fan Courier a scos la concurs următoarele posturi: șoferi profesioniști B, C și E, șef depozit, reprezentant vânzări, curieri, coordonator personal TESA, manipulanți mărfuri, casieri și operatori recepție clienți.

Locurile de muncă sunt disponibile în localitățile Brașov, București, Buftea, Otopeni, Râmnicu Vâlcea, Târgu Mureș, Timișoara, Voluntari, precum și în județul Ilfov.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Potrivit informațiilor de pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați își împărtășesc experiențele de la diferite locuri de muncă din România, un curier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un curier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în octombrie 2014 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un curier din București ajunge la un salariu de aproximativ 1.900 de lei plus bonuri de masă după 8 ani de experiență în cadrul firmei, conform informațiilor publicate pe același site.

2. Compania TNT angajează 2 curieri în București. Locurile de muncă sunt full time. Se oferă mașină și telefon de serviciu.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe undelucram.ro, salariul pentru un agent servicii clienți era de 1.800 de lei în anul 2014 (pentru full time), iar la part time de 900 de lei. Se oferă prime de Crăciun de maximum 500 de lei, iar compania organizează un team building pe an la munte.

3. Compania de curierat Urgent Cargus angajează în Bacău și București.

Locurile de muncă disponibile sunt pentru curieri, agenți relații cu clienții, contact center advisor și specialiști în proceduri de siguranță.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Potrivit undelucram.ro, în iulie 2016 un curier primea la angajare salariul minim pe economie.

4. Compania World Mediatrans angajează curieri în Timișoara și în Sibiu. Locurile de muncă sunt full time.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

5. Compania Fastius Curier angajează un agent de vânzări full time în București.

AICI puteți afla mai multe informații și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.