Locuri de muncă la Paralela 45, în toate colțurile țării. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă paralela 45
Foto: paralela45.ro

Paralela 45, una dintre cele mai mari agenții de turism din România, are mai multe locuri de muncă disponibile în această perioadă, în diferite localități din țară.

Paralela 45 angajează agenți de turism, lucrător depozit, mecanic, tehnician, ospătari, specialist IT junior, operator procesare comenzi online, agent de vânzări.

Posturile sunt disponibile în orașele București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau de actuali angajați, agenții de turism care aveau câțiva ani de experiență în domeniu câștigau în 2013 în jur de 2.000 de lei pe lună.

Conform unui alt angajat, în aceeași perioadă salariul mediu în agenția de turism era de 1.400 de lei.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.