Auchan face angajări în toate colțurile țării. Ce salarii oferă francezii

auchan angajări auchan locuri de muncă
Foto: Retail-FMCG.ro

Lanțul de hipermarketuri Auchan face angajări în această perioadă în numeroase orașe din țară, pe poziții foarte diverse.

Auchan angajează în Bacău, Bradu, București, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Posturile libere sunt următoarele: electrician întreținere, agent securitate, vânzător electronice / electrocasnice, lucrător comercial, asistent achiziții, casier, consilier vânzări, expert gestiune, manager recepție, manager de raion non-alimentar, asistent controlor de gestiune, casier principal polivalent, manager trainee, magaziner, recepționer marfă, manager raion stagiar produse proaspete, manager raion textile, tehnician suport business și tehnic, măcelar, asistent farmacie, vânzător, specialist import, operator vânzări polivalent, operator TVCI pentru dispeceratul central, vânzător raioane alimentare, responsabil resurse umane, manager de segment stagiar-gastronomie, tehnician întreținere, manager stagiar, asistent achiziții, specialist trezorerie, contabil investiții.

Locurile de muncă sunt atât full time, cât și part time.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați de la Auchan, un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.100 de lei.

Un analist achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 2.500 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în mai 2017 un salariu lunar net de 1.100 de lei.

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în 2016 un salariu lunar net de 1.100 de lei.

Un responsabil achiziții angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 3.200 de lei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.