Locuri de muncă în străinătate în 2017. 2 depozite în care salariul este de peste 6.500 de lei

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto Axisadman via Wikimedia Commons

Cei care vor să se angajeze în străinătate în 2017 pot profita de aceste oferte de muncă în depozite din Anglia și Germania.

În Anglia, se caută operatori în depozite de produse alimentare și non-alimentare. Salariul pornește de la 7,2 lire / oră pe timp de zi și de la 8,35 de lire pe oră pe timp de noapte.

În weekend, orele muncite ziua se plătesc cu 8,55 lire, iar cele lucrate noaptea – cu 9,45 lire sterline. Așadar, cu un număr de ore lucrate între 170 și 180 de ore, salariul ar depăși echivalentul în lire a 1500 de euro.

Te poți înscrie pentru aceste locuri de muncă AICI.

Candidații se ocupă cu:

– sortare marfă;
– manipulare marfă:
– etichetare marfă;
– aranjare marfă pe rafturi;
– alte activități specifice job-ului.

În Germania, nu este neapărat să aveți foarte bune cunoștințe de limbă, însă angajatorul solicită să aveți permis pe multistivuitor.

Salariul este de peste 1500 de euro, iar cei aleși se vor ocupa cu:

– mişcările de marfă;
– verificarea documentelor de intrare/ieșire şi semnalarea eventualelor neconcordanţe;
– înregistrarea sistematică şi cronologică a datelor privind stocurile;
– inventariere.

Candidații aleși vor urma cursuri de limbă germană, oferite de angajator.

Datele de contact ale angajatorului pot fi găsite AICI.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.