Locuri de muncă în Germania. Ce salarii se oferă în restaurante și în construcții

FOTO: Michal Jarmoluk/Pixabay
FOTO: Michal Jarmoluk/Pixabay

În această perioadă, companii din Germania caută angajați în România pentru mai multe domenii. Unul dintre anunțurile postate pe platforma de locuri de muncă eJobs.ro este pentru cei care vor să lucreze în Germania ca barmani sau ospătari. Se oferă cazare și masă, asigurare medicală la locul de muncă și contract pe perioadă nedereminată sau determinată. Detalii legate despre salariu și alte condiții ce trebuie îndeplinite găsiți – AICI.

Tot în Germania se caută angajați pe postul de ajutor de bucătar. Și în acest caz, cazarea și masa sunt gratuite și se plătește asigurarea medicală la locul de muncă. Mai multe detalii despre salariu și ce condiții trebuie să îndepliniți găsiți – AICI.

Agenția Gastrojob, cu sediu în Germania, caută personal în domeniul gastronomiei pentru posturile de praparator înghețată și ospătari. Joburile sunt valabile și pentru cupluri. Se oferă cazare și masă gratuite precum și asigurare medicală. Contractul este pe perioadă determinată. Detalii despre salariu găsiți – AICI.

În Germania se fac angajări și în domeniul construcțiilor. Se caută sudori (detalii despre salariu – AICI) și electricieni (detalii despre salariu – AICI).  O altă firmă oferă salarii de peste 2.100 de euro pe lună pentru cei care vor să lucreze în Germania ca instalatori, electricieni, zugravi-faianțari, rigipsari sau în amenajări interioare. Printre altele, se cer „capacitate de lucru în echipă, atenție la detalii, spirit de inițiativă, auto-organizare, seriozitate și punctualitate”.

Se oferă cazare gratuită, transport, asigurare privată de sănătate, iar în perioada lucrată în Germania se poate obține alocația pentru copii de 190 de euro în fiecare lună. Detalii despre aceste locuri de muncă în construcții găsiți – AICI.

De asemenea, agenția EuropeJob selecționează cinci persoane pentru montaje de ventilatoare. Locul de muncă se află în zona Wurzburg. Se caută oameni „muncitori la locul de muncă, personalitate plăcută, serioși și responsabili”, potrivit anunțului de angajare. Se oferă asigurare medicală la locul de muncă, cazare și contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă găsiți – AICI.

FOTO: Michal Jarmoluk/Pixabay