Locuri de muncă în depozite din 3 țări bogate. Plata ajunge la 100 de euro pe zi, se caută și cupluri

angajări în depozite locuri de muncă în depozite angajări depozite joburi în depozite locuri de muncă în depozite din străinătate angajări în depozite din străinătate
Foto: Axisadman via Wikimedia Commons

Românii care vor să lucreze în Marea Britanie, Olanda sau Germania au la dispoziție sute de locuri de muncă în depozite din aceste țări.

Cele mai multe dintre companii nu cer experiență în domeniu și acceptă și cupluri. Salarizarea poate ajunge până la 11 lire sterline pe oră pentru turele de noapte din weekenduri (103 euro pentru 8 ore).

Iată câteva dintre cele mai interesante locuri de muncă în depozite din străinătate:

1. Marea Britanie. O agenție de recrutare caută 50 de persoane care să lucreze în depozite din Anglia (Kent, Luton și Burnley), în domeniul alimentar sau textil.

Se acceptă atât cupluri, cât și personal necalificat.

Salarizarea este cuprinsă între 7,20 și 8,25 lire sterline brut / oră, în funcție de performanțe, ture și departament. Turele sunt de câte 12 ore ( 6:00 – 18:00, 18:00 – 6:00 ). Salarizarea poate crește după 6 luni de la angajare. Orele suplimentare se remunerează separat.

Dacă vreți să vă înscrieți la interviu, aici găsiți numerele de telefon necesare (click pentru detalii).

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă.

2. Marea Britanie. O firmă de recrutare caută 32 de persoane care să lucreze în depozite și fabrici din Anglia.

Se acceptă femei, bărbați, cupluri. Depozitele care solicită personal (TNT, Tesco, Ocado, Euro Car Parts etc) nu cer experiență în domeniu deoarece oferă traninig direct la locul de muncă.

Dupa efectuarea training-ului (perioadă în care muncitorii sunt plătiți) aceștia vor putea îndeplini următoarele sarcini:

– Recepționarea produselor și asigurarea acestora în locurile destinate
– Selectarea produselor care trebuie livrate (picking)
– Ambalarea mărfurilor destinate spre a fi livrate (packing)
– Încărcare, descărcare bunuri din camioane
– Folosirea diferitelor echipamente precum motostivuitor, scanner
– Inventarierea produselor

Salarizarea este în funcție de contract, ture de zi sau de noapte, și pornește de la 7,2 lire pe oră și poate ajunge până la 10 lire pe oră. O tură de zi de 8 ore se plătește cu 7,2 lire/oră, pe când o tură de noapte de 8 ore se plătește cu 8,6 lire/oră, weekendurile ajung până la 10 lire pe oră în tura de zi, iar în cea de noapte la 11 lire/oră. Astfel, pentru o tură de noapte de 8 ore se pot câștiga 464 de lei (103 euro).

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

3. Marea Britanie. O agenție de plasare a forței de muncă în străinătate caută 50 de persoane care să lucreze în Marea Britanie. Nu există taxe sau comisioane.

Se caută femei, bărbați, cupluri, necalificați.

Pozițiile disponibile sunt de lucrători depozit / manipulanți marfă (jobul presupune activități de depozitare marfă, verificare comparativă a bunurilor și a produselor din stoc, mutarea bunurilor și a produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, sarcini de încărcare și descărcare a mărfii și a bunurilor) Nu este muncă fizică deosebit de grea, totul fiind automatizat.

Se oferă contract legal de muncă pentru o perioadă nedeterminată. Salarizarea e între 1.100 lire sterline și 1.500 lire sterline pe lună. Se lucrează în ture de zi / de noapte / de weekend, în funcție de cerințele angajatorului. Se pot efectua ore suplimentare.

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

4. Germania. O companie care oferă servicii de transporturi rutiere de mărfuri, depozitări, intermedieri în transporturi în spațiul UE angajează un stivuitorist cu experiență în Germania.

Responsabilități:

• Descărcarea și încărcarea camioanelor
• Preluarea și depozitarea corespunzătoare a mărfurilor recepționate
• Repartizarea și ordonarea corectă a mărfurilor în depozit
• Respectarea normelor ISCIR
• Informarea superiorilor asupra problemelor întâmpinate în procesul de descărcare și încărcare a mărfurilor
• Control calitativ și cantitativ al mărfurilor depozitate
• Asigură în permanență starea bună de lucru pentru uneltele și echipamentele utilizate

Ofertă:
• Pachet salarial motivant
• Mediu de lucru plăcut și dinamic
• Cazare și transport asigurate
• Echipament de lucru

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

5. Olanda. O agenție de recrutare și plasare a forței de muncă angajează 20 de muncitori necalificați care să lucreze în Olanda, într-un depozit de îmbrăcăminte din Roosendaal.

Nu se cer taxe sau comisioane.

Se oferă:
* Salariul garantat: 1.200 euro net
* Asigurări de sănătate (condiții foarte favorabile)

AICI găsiți mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.