Locuitorii unei comune au pus și au asfaltat singuri un drum județean

FOTO: Monitorul de Suceava
FOTO: Monitorul de Suceava

Mai mulți locuitori din comuna Bosanci, județul Suceava, au decis să afalteze singuri DJ 208A, Suceava-Liteni-Dolhasca, după ce planul de modernizare e blocat în urma sistării vechiului contract și în așteptarea unei noi licitații care, în cel mai bun caz, se va organiza în septembrie.

Potrivit Monitorul de Suceava, o bucată de asfalt de la intrarea în Bosanci dinspre Ipotești a fost asfaltată cu utilaje locale miercuri după-amiază. Localnicii intenționează să asfalteze cât de curând și o a doua porțiune de drum.

Primarul Neculai Miron spune că nu este implicat în această acțiune, fiind o inițiativă cetățenească, care nu este legală dar care este ca un strigăt de disperare al gospodarilor și agenților economici din Bosanci.

Anterior, au fost trimise adrese scrie către Consiliul Județean Suceava în care s-a cerut intervenția imediată pentru repararea provizorie a celor două porțiuni de drum din Bosanci aflate în stare foarte proastă.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.