Trei idei de renovare care vor crește mult valoarea locuinței dumneavoastră

Prețurile locuințelor sunt în creștere, însă casele vechi au nevoie de multe îmbunătățiri pentru a concura cu cele construite recent.

În acest articol vă oferim câteva sugestii în ceea ce privește renovarea casei dumneavoastră. Cu investiții minime puteți crește foarte mult valoarea locuinței, dar veți economisi și foarte mulți bani în ceea ce privește costurile cu energia sau apa.

Dacă sunteți în căutarea unor produse care să vă ușureze sarcina, intrați aici.

Veți găsi numeroase produse utile, printre care materiale pentru structură, tavane, finisaje, parchet, cât și instalații sanitare și termice sau echipamente electrice sau acoperișuri și hidroizolații.

Dacă doriți să vă renovați casa, trebuie, mai întâi, să îi identificați problemele. Pentru majoritatea oamenilor, renovarea casei răspunde la o nevoie a familiei, însă dacă doriți să adăugați valoare locuinței imediat, puteți investi rapid în mai multe zone ale imobilului.

Iată câteva idei pe care le puteți pune în practică imediat, dacă doriți să obțineți o casă eficientă și care să aibă o valoare de piață mai mare.

1. Înlocuiți-vă ușa de la intrare

Chiar dacă nu pare a fi o modificare prea importantă, o ușă frumoasă la intrarea în locuință crește mult prețul acesteia. În anul 2017 se poartă lemnul de esență tare sau ușile elegante din oțel.

2. Alegeți podele din lemn

În funcție de unde locuiți și ce stil are casa dumneavoastră, înlocuirea covorului și a podelelor din parchet laminat sau vinil cu pardoseli din lemn vă poate aduce un preț mult mai bun în caz că doriți să vindeți casa.

Țineți minte că o dușumea din lemn poate dura zeci de an, iar aspectul elegant pe care îl oferă este greu de egalat. Pardoselile din lemn de stejar sunt cele mai apreciate de cumpărători.

3. Izolați-vă podul

Dacă locuiți la casă, izolația podului este foarte importantă, în special din punct de vedere al beneficiilor financiare pe care le veți avea. Pe lângă faptul că izolarea podului va reduce dramatic costurile cu facturile la utilități, acest detaliu vă va oferi și posibilitatea de a cere un preț mai mare în cazul în care vreți să vindeți imobilul.

Cele trei sfaturi de mai sus reprezintă idei care pot fi puse în practică rapid, spre deosebire de renovarea băilor sau a bucătăriei, care presupun mult mai multă muncă și investiții.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.