Idei de cadouri de Valentine`s Day. Reduceri importante de la eMAG

UPDATE: Pe lista de reduceri eMAG au fost trecute și câteva titluri de cărți. De asemenea, mai sunt reduceri eMAG la mașini de spălat. Întreaga listă de reduceri eMAG de săptămâna aceasta le găsiți AICI.

Cel mai mare magazin online din România, eMAG, anunță reduceri la mai multe categorii de produse care pot deveni idei de cadouri de Valentine`s Day. Întreaga ofertă o puteți găsi AICI.

Iată câteva dintre cele mai interesante produse la promoție:

Korpus_feature_chassis8_ 010Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS 3203, 1300 W, 0.8 l, Tehnologie INTELLIBREW, SmartStart, T-discuri, roșu. Are o reducere de 50% din prețul afișat.

Întreaga ofertă, din care vă puteți inspira pentru idei de cadouri de Valentine s Day, o găsiți AICI.

res_920c4166283ea20d01ca500b8229fbebDin categoria electrocasnicelor, eMAG mai are în oferta specială, din care vă puteți inspira pentru idei de cadouri pentru Valentine`s Day, și mașini electrice de făcut pâine, sandwich-makere, storcătoare de fructe, blendere, fierbătoare sau căni de filtrare. Întreaga ofertă la astfel de produse o găsiți AICI.

Idei de cadouri de Valentine`s Day. Ceasuri și tablete la reduceri

ceasCeas Samsung Galaxy Gear Fit poate fi trecut pe lista de idei de cadouri de Valentine`s Day. Îți permite să controlezi funcțiile de bază ale telefonului precum apelarea. Cu ajutorul ultimei tehnologii încorporate în Gear Fit poți să te bucuri de exercițiile de fitnes și să ții evidența a tot ceea ce intreprinzi în acest sens.

Heart Rate Monitor te ajută tot timpul când ai nevoie să măsori pulsul iar celelalte functii îți oferă informațiile de care ai nevoie în timpul exercițiilor. Pentru alte idei de cadouri de Valentine`s Day din categoria smartphone-uri și ceasuri inteligente întreaga listă de reduceri eMAG o găsiți AICI.

 

tabletaTableta Asus FonePad FE7010CG-1A010A cu procesor Intel dual-core Z2520 1.20GHz, de 7 inci, memorie RAM 1GB DDR2, capacitate de stocare de 8GB, Wi-Fi, 3G, Bluetooth 3.0, GPS, sistem de operare Android 4.3 JellyBean are o reducere de 30% și poate fi trecută pe lista cu idei de cadouri de Valentine`s Day.

Întreaga promoție eMAG la tablete o puteți găsi AICI.

De asemenea, eMAG mai are în lista de promoții cu ocazia Valentine`s Day și diverse produse pentru bucătărie și servire: set de piese pentru gătit, servicii de masă, servicii de ceai. Întreaga ofertă o puteți găsi AICI.