Great news: acum este mai convenabil din toate punctele de vedere sa cumperi un set de masa si scaune!

set masa si scaune

Te-ai mutat in casa noua si esti in cautarea unui set de masa si scaune care sa se incadreze de minune in intregul decor folosit? Vrei sa faci un cadou deosebit, practic si folositor, unui cuplu care da startul vietii in doi? Iti doresti sa aduci un aer proaspat in locuinta ta? Great news: indiferent de situatia care a declansat interesul pentru aceste piese de mobilier, indispensbile in orice casa, ofertele producatorilor te vor surprinde cu numeroase propuneri captivante. De la aspectul modern si calitatea materialelor pana la preturile avantajoase si cadourile surpriza primite la fiecare comanda, vei cunoaste rand pe rand beneficiile unor produse premium.

Modele in trend pentru o amenajare cu bun-gust

Living-ul, bucataria open space sau terasa va arata splendid cu un set masa si scaune potrivit. Diversitatea culorilor, dimensiunilor si formelor te va ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru a nu aglomera spatiul de care dispui. In functie de cate persoane locuiesc de obicei in locuinta si de numarul preconizat de invitati la ocazii speciale, te poti orienta spre seturi cu 4, 6 sau 8 scaune.

Cea mai buna solutie la care poti apela este sa investesti intr-un set cu 6 scaune si masa extensibila pe care o poti deschide ori de cate ori este nevoie. In acest fel, esti acoperit in orice situatie: fie ca folosesti ansamblul doar tu si cei ai casei, fie ca ti s-au alaturat si cativa oaspeti dragi.

Nuantele momentului pentru un set de masa si scaune sunt alb, sonoma si wenge. Cele mai multe combinatii cromatice includ una dintre aceste nuante, atat de solicitate de cumparatori. De asemenea, culori precum gri, maro, grena, negru, alb grafit sau verde completeaza ofertele producatorilor. Gusturile tale in materie de design interior vor fi satisfacute garantat, paleta de produse de pe piata fiind una extrem de bogata.

Dimensiuni potrivite oricaror suprafete

Daca spatiul in care urmeaza sa fie amplasat un set de masa si scaune nu este tocmai unul foarte generos, opteaza pentru articolele in culori deschise, care au posibilitatea de a fi pliate sau extinse. Alege dimensiunile optime, astfel incat sa nu fie impiedicata circulatia si sa nu fie blocate usile din vecinatate. Te vei bucura in acest mod de o experienta placuta, fara stres si nervi.

Un set sonoma cu 4 scaune tapitate si masa extensibila este ideal pentru o familie mica. Va ocupa un spatiu redus si va oferi un confort excelent utilizatorilor. Scaunele cu spatar tapitat nu vor crea niciun disconfort corpului, timpul petrecut la masa fiind o adevarata placere.

Daca spatiul iti permite, poti aseza in living un set cu 6 sau 8 scaune si masa extensibila, o achizitie splendida pentru zilele in care vei avea mai multi invitati. Un ansamblu din lemn masiv de fag va putea fi integrat in living, in zona speciala de dining sau chiar pe terasa aducand casei un aspect modern.

In ofertele propuse de producatori vei gasi, garantat, un set masa si scaune in nuanta si dimensiunile dorite, la cel mai avantajos pret cu putinta. Cu ajutorul acestuia vei realiza o amenajare interioara ca la carte, avand la dispozitie piese de calitate, confortabile, rezistente si de efect.