Reacţia tatălui adolescentei care a bătut o elevă: „Bine a făcut! Este fata mea și nu se lasă!”

flavius belcea oradea
Flavius Belcea și fiica sa, care a agresat o adolescentă. Tatăl își laudă fata pentru fapta sa. Foto: Facebook

După ce imaginile în care 3 adolescente din Oradea bat cu pumnii şi cu picioarele o altă elevă s-au viralizat pe internet, tatăl uneia dintre fete îi ia apărarea și o laudă pentru fapta sa, relatează adevarul.ro.

„Pentru toţi cei care nu au ce face şi lasă comentarii pentru o bătaie le zic: vă dau la ****. Bine a făcut, este fata mea şi fata mea nu se lasă la nimeni!“, a scris pe contul său de Facebook Flavius Belcea.

„Nu-mi place că au fost mai multe pe una, nu e corect, ştiu. Îmi pare rău pentru fată. Dar în rest mai dă-le în **** mea. S-au bătut şi gata. Nu s-au omorât ca la Moldova pentru 5 lei“, a scris mai scris bărbatul.

Unii internauți l-au criticat pentru atitudinea sa, însă Flavius Belcea i-a amenințat pe cei care au ceva de „împărțit” cu el.

„Nu-mi retrag nici măcar un cuvânt! De acum încolo vreau să vorbesc doar cu cei ce mi-s prieteni! Am şi un anunţ de făcut! Uitaţi-vă bine la poza mea. Dacă crede careva că avem ceva de împărţit şi ne întâlnim.. asta e. O să vedem“, a continuat el.

Filmuleţul în care se vede cum 3 adolescente agresează o altă tânără a apărut luni seară pe Facebook. Fata este pusă la pământ, iar apoi e lovită în mod repetat cu pumnii şi cu picioarele. Toate fetele sunt eleve la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” în clasa a IX-a.

Atât victima, cât şi cele trei tinere care au bătut-o au fost identificate şi au ajuns la sediul Poliţiei municipiului Oradea, pentru declaraţii. În cauză a fost întocmit dosar penal. Pentru că au 16 ani împliniţi, cele trei adolescente agresoare răspund penal pentru faptele lor.

bătaie oradea
3 adolescente din Oradea au bătut o altă tânără

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.