Fiecărui dormitor îi trebuie o cuvertură de pat! Iată care este explicația

cuvertura_pat

Dintre toate articolele textile pe care vrei sa le aduci in casa, lenjeriile de pat sunt cele mai versatile. Depinde de tine daca alegi sa optezi pentru perne decorative, huse de pat si alte elementele decorative sau daca preferi un stil minimalist. Totusi, ceva ce nu poate lipsi din niciun dormitor este cuvertura de pat.

Cuvertura de pat indeplineste multiple functii, de ordin practic, precum si de ordin estetic. Totodata, alegerea unei cuverturi determina atmosfera pe care vrei sa o creezi in dormitorul tau.

In magazinul online Patulmeu.ro, gasesti diverse modele de cuvertura de pat, atat pentru pat single, cat si dublu, dar si seturi de cuvertura de pat, care te vor scuti de grija asortarii.

  • Cu timpul, iti va imbunatati starea de spirit!

Nimic nu este mai convenabil decat sa asezi o cuvertura peste pat dimineata. Invata sa iti faci patul in fiecare dimineata, imediat dupa ce te trezesti! Se spune ca acest obicei, repetat zilnic, contribuie la o stare mentala echilibrata si armonioasa.

  • Cuvertura de pat creeaza un dormitor ordonat.

Atunci cand nu iti folosesti patul, acesta trebuie sa fie mereu facut pentru a crea impresia de ordine si curatenie in dormitor.

Dupa cum stii, ai nevoie de cat mai multe lenjerii de pat, pe care sa le schimbi cel putin o data pe saptamana. Avand o cuvertura de pat pe gustul tau, nu trebuie sa ai grija ca fiecare lenjerie de pat pe care o detii sa se asorteze cu dormitorul tau.

  • Iti protejeaza lenjeria de pat de praf si alte elemente daunatoare.

Praful se asaza, in timpul zilei, peste toate piesele de mobilier, inclusiv peste pat. Protejeaza-ti patul si lenjeria acestuia cu ajutorul unei cuverturi de pat. In cazul in care ai un dormitor pe care nu il folosesti, cum ar fi camera de oaspeti sau a copilului care a plecat la facultate, alege un set de cuvertura pentru pat.

cuvertura_pat

Un set de cuvertura de pat include o cuvertura de pat dublu, 2 fete de perna 60x80cm si doua fete de perna 55x55cm, asadar 5 piese care se potrivesc unui pat dublu. Folosind acest set, prelungesti durata de viata a lenjeriei de pat, pe care o protejezi impotriva prafului si a murdariei.

  • Cuvertura de pat confera un aspect elegant dormitorului tau.

Este foarte usor sa ai un dormitor pe masura personalitatii tale, elegant, rafinat, exclusivist, daca alegi cuvertura pat potrivita. Exploreaza diferitele modele de accesorii de pat si alege-le pe cele care rezoneaza cu felul tau de a fi.

  • Este foarte la indemana sa reimprospatezi atmosfera!

Daca simti nevoia de o schimbare, nu trebuie decat sa inlocuiesti cuvertura de pat. Patul este piesa centrala a fiecarui dormitor si, de obicei, ocupa aproape jumatate din spatiul camerei. Inlocuind cuvertura de pat cu un model diferit, te vei simti ca in vacanta.

In magazinul online Patulmeu.ro, gasesti o oferta deosebit de variata, care include peste 100 de modele de cuverturi de pat. Cu siguranta vei gasi modelul, culoarea si imprimeurile care sa aduca dormitorului tau aspectul vizual pe care il cauti. Rasfata-te cu o cuvertura de pat de la Patulmeu.ro!

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.