eMAG are reduceri la electrocasnice. Top 5 oferte tentante

emag reduceri electrocasnice

Jumătatea lunii iulie aduce câteva oferte extrem de tentante la eMAG. Magazinul online include 132 de modele diferite de electrocasnice într-o super-campanie de reduceri, în care prețurile sunt mai mici cu până la 40%.

Întreaga ofertă eMAG la electrocasnice poate fi consultată AICI. Produsele care apar primele sunt cele care s-au vândut cel mai bine în această campanie. Dacă vreți prezentarea produselor în funcție de procentul de reducere, accesați acest link.

Prima noastră recomandare este o mașină de spălat rufe cu uscător încorporat. Aceasta vă va scuti total de întinsul rufelor la uscat prin balcoane, pe calorifere sau în alte locuri din casă. Reducerea eMAG la o mașină de spălat Sharp cu capacitatea de 9 kilograme la spălare și 6 kilograme la uscare este de, atenție, 42%. Produsul este disponibil aici.

Cei care vor o bucătărie modernă vor găsi tentantă și reducerea de 38% la un performant cuptor incorporabil Whirlpool. Produsul poate fi văzut AICI.

Cei care sunt în căutarea unei combine frigorifice performante pot profita de reducerea de 800 de lei la acest model Hotpoint, Full No Frost, capacitate de 340 l, clasa A++. Produsul este AICI.

Dacă v-am vorbit de cuptor, trebuie să prezentăm și o reducere tentantă la plite. Acest model Whirlpool pe gaz, cu 4 arzătoare, costă de regulă 600 de lei. Acum, prețul este redus semnificativ, astfel încât produsul poate fi al vostru pentru 399 lei. Îl găsiți AICI.

Când cumpărați un cuptor cu microunde, vă sfătuim să alegeți un model cu o putere de 800 W. E combinația perfectă dintre consum moderat de energie și eficiență ridicată. Îl puteți folosi pentru a încălzi, dar și pentru a prepara diverse mâncăruri și chiar prăjituri. Acest simpatic cuptor Gorenje, de culoare neagră, vine cu o reducere de 31%. Îl găsiți la acest link.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.