Doi turiști spanioli au fost în România și au povestit pe Youtube întreaga experiență. Locul care i-a impresionat cel mai mult

Doi turiști spanioli, care au și un canal pe Youtube, au vizitat timp de câteva zile România. Au fost în zona Argeșului, iar Transfăgărășanul și Curtea de Argeș i-au impresionat cel mai mult.

În timpul sejurului din România, Miguel și Ana s-au plimbat cu o Dacia Logan, o mașină care de altfel este foarte vândută și în Spania.

„Am fost foarte impresionați de slujba ținută la Mănăstirea Curtea de Argeș. Iar mănăstirea, edificată în secolul al XVI-lea, este absolut superbă, cu un stil arhitectural unic. Intrarea costă doi lei și, surpriză, dacă vrei să faci fotografii înăuntru trebuie să plătești 10 lei, pentru pentru filmare, tariful este de 20 de lei”, spun Miguel și Ana, potrivit adevarul.ro.

Cei doi au vizitat și Necropola Regală, unde sunt îngropați Regele Mihai și Regina Ana. De la Curtea de Argeș, Miguel și Ana au mers pe Transfăgărășan.

„Este un sentiment special să mergi cu mașina pe Transfăgărășan, unul dintre cele mai faimoase drumuri din lume și probabil drumul cu cele mai multe curbe. Peisajele de pe Transfăgărășan îți taie pur și simplu respirația. Transfăgărășanul a fost făcut faimos de programul de televiziune Top Gear”, mai precizează Miguel.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.