Dăncilă, revoltată după primire de la Târgu-Mureș: „Au venit cu coroane!”

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă s-a arătat deranjat de primirea de care a avut parte la Târgu-Mureș. Aceasta a participat la o întâlnire electorală a PSD, iar un grup de protestatari a venit cu coroane și lumânări.

„Am fost azi la spital (la Târgu Mureş, n.r.) şi mă uitam cu câtă înverşunare, scandal şi câte lucruri urâte au putut să spună. Au venit cu coroane, este inadmisibil! Şi fac acest lucru pentru că nu au argumente, nu au cu ce să vină în faţa dumneavoastră. Nu pot să spună: am venit în faţa oamenilor cu acest proiect de ţară. Nu au un proiect de ţară. Singurul lor proiect de ţară este bazat pe ură, dezbinare, pe jigniri. Şi spun acest lucru pentru că-l cunosc foarte bine.

Cred că nu a fost prim-ministru al României care să fie mai jignit, mai controversat, un prim-ministru care efectiv pentru ei cred că îşi doreau ca în fiecare zi să plec acasă. Şi să ştiţi că nu a fost uşor. De multe ori am stat şi m-am gândit: oare e normal ceea ce se întâmplă?

Dar, vă rog să mă credeţi, niciodată nu m-am gândit să fac un pas înapoi, pentru că m-am gândit că în spatele meu sunt milioanele de cetăţeni români care aşteaptă altceva de la Guvernul României, sunt miile de primari care aşteaptă să-şi pună în aplicare programul local pentru comunităţile lor, sunt miile de oameni care au nevoie de speranţă pentru această ţară. Sunteţi dumneavoastră, care aţi crezut în noi şi nu avem voie să vă dezamăgim”, a susţinut Viorica Dăncilă.

Dăncilă a fost însoțită la înâlnirea electorală de vicepremierul Daniel Suciu, de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și de alți candidați la europarlamentare. Singura care a încercat a mers la protestari și a încercat să le afle doleanțele a fost ministrul Sănătății, Sorina Pintea.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.