Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, prins pentru a 6-a oară când conducea fără permis

dan ilie morega
Dan Ilie Morega. Foto: Captură Digi 24

Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, a fost prins pentru a șasea oară în timp ce se afla la volan fără să aibă permis, relatează Știrile PRO TV.

De această dată a fost implicat și într-un accident rutier. Polițiștii i-au deschis dosar penal – cel de-al șaselea dosar pentru conducere fără permis.

„La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c.”, a precizat IPJ Gorj.

Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără permis. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimul timp.

Fostul prefect are șofer la dispoziție din partea firmei pe care o administrează, dar de fiecare dată preferă să conducă el, mai notează sursa citată.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.