Cum a ajuns bucătarul Salt Bae lângă Messi și Cupa Mondială după finală. FIFA a început o anchetă

FOTO: Nusr_et/Instagram
FOTO: Nusr_et/Instagram

FIFA a început o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil ca bucătarul Salt Bae, chef și proprietar de restaurante, dar și alte persoane, au avut „acces nejustificat” pe teren după finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Bucătarul turc, al cărui nume real este Nusret Gokce, s-a pozat pe teren sărutând trofeul și s-a bucurat alăruti de jucătorii naționale Argentinei. Conform regulamentelor FIFA, trofeul poate fi ţinut în mână de un grup „foarte select” de oameni, printre care câştigătorii turneului, oficialii FIFA şi şefi de stat.

“După o analiză, FIFA a stabilit cum au obţinut unele persoane acces nejustificat pe teren după ceremonie de încheiere a competiţiei, pe stadionul Lusail, la 18 decembrie. Vor fi luate măsurile interne adecvate”, a precizat un purtător de cuvânt al FIFA.

Salt Bae este proprietarul unui lanţ de restaurante de lux. Printre starurile care au mâncat la restaurantele sale se numără Lionel Messi, Cristiano Ronakdo şi David Beckham.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.