Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit la 42 de ani

Bogdan Socol
Bogdan Socol

Jurnalistul Bogdan Socol a murit, vineri seară, la doar 42 de ani. Potrivit gsp.ro, comentatorul sportiv a murit înecat în ape înghețate, în timpul unui antrenament. Mai exact, acesta a înotat și a intrat sub un strad de gheață, unde a rămas blocat pentru că nu a putut găsi o zonă în care să iasă la suprafață.

Bogdan Socol a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni”, unde medicii s-au luptat peste două ore să-l resusciteze.

În ultimele luni, comentatorul sportiv s-a antrenat constant în lacuri cu apă rece. Specialiștii l-au avertizat să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă acesta a ignorat avertismentul.

Bogdan Socol a comentat peste 2.500 de meciuri de fotbal și de rugby la Digi Sport. În 2017 a plecat în urma unor divergențe cu cei din conducere și a ales o carieră pe cont propriu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.