Ciocolată contaminată la Cora. Produsele au fost retrase de la vânzare

ciocolată
Foto: stux / pixabay.com

Lanțul de hipermarketuri Cora retrage de la vânzare anumite produse de ciocolată despre care se crede că ar putea fi contaminate cu plastic, se arată într-un comunicat de presă al Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Este vorba despre figurine și bomboane din ciocolată produse în Germania. Acestea sunt suspectate că ar fi contaminate cu mici bucăți de plastic.

„Vă informăm că în urma unei contaminări cu corp străin plastic SC FIRENZE COM S.R.L a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos.

Nume produs pe etichetă: Figurine de Crăciun din ciocolată fină cu lapte

Producător: Heilemann & Viba, Germania

Gramaj :
100g
10g

Nr lot/ Cod de bare :
17.05.2023/4006574007199
11.05.2023/4006574007182”, se arată în comunicatul de presă.

Cei care au cumpărat produsul menționat mai sus sunt rugați să nu îl consume și să îl returneze în magazinul de unde l-au achiziționat până pe 10 februarie, în baza bonului fiscal.

Foto: stux / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.