Alegerea surprinzătoare a unui cuplu foarte bogat. Cine va moșteni averea familiei

chunmun
Maimuța Chunmun va moșteni averea cuplului de indieni. Foto: Captură YouTube / ANI

Un cuplu de indieni foarte bogați care nu au copii a decis să lase toată averea familiei unei maimuțe, relatează BBC.

În trecut, ei au fost ostracizați după ce familiile lor nu au fost de acord ca cei doi să se căsătorească. Brajesh Srivastava și soția sa, Shabista, au povestit că s-au simțit singuri timp de mulți ani înainte să îl cumpere pe Chunmun, maimuța lor, pe care au plătit în 2005 aproximativ 500 de rupii (8 dolari).

Soții nu au copii și spun că l-au crescut pe Chunmun ca pe fiul lor. Brajesh Srivastava și soția sa au fost ostracizați deoarece Srivastava este hindus, iar soția lui este musulmană: căsătoriile interreligioase sunt în continuare controversate în unele regiuni din India.

Srivastava a povestit că ambele familii au rupt legătura cu el și cu soția sa după ce s-au căsătorit. Din acest motiv au fost foarte singuri până când l-au cumpărat pe Chunmun.

„Era pui atunci, avea mai puțin de o lună, iar mama lui murise electrocutată”, a povestit Shabista.

„Chunmun ne este ca un fiu”

Femeia hrănește maimuța cu o dietă bazată pe lapte, fructe și mâncare făcută în casă. Camera maimuței are și aer condiționat care îi ține răcoare pe timp de vară, dar și un radiator care o încălzește pe timp de iarnă.

„La micul dejun mănâncă rodii și un pahar de lapte. La 10 dimineața, primește mâncare gătită în casă cu linte, pâine, legume și condimente”, a spus Srivastava.

În 2010, soții au organizat o nuntă luxoasă pentru Chunmun, care s-a căsătorit cu o femelă pe nume Bitti Yadav. Cele două maimuțe trăiesc împreună în casa soților Srivastava, care le organizează primatelor în fiecare an o petrecere aniversară a nunții.

Srivastava a mai spus că afacerea lui a început să meargă bine după ce l-a adoptat pe Chunmun. Prin urmare, casa familiei, aflată în orașul Raebareli din statul Uttar Pradesh, din nordul Indiei, este numită după Chunmun, acesta urmând să moștenească toată averea soților, în valoare de mai multe milioane de rupii (zeci de mii de dolari).

Shabista a povestit că Chunmun a trecut și printr-o fază în care mușca oameni. „Un medic pe care l-am consultat ne-a spus că este ilegal să ținem un animal sălbatic ca animal de companie”, a spus ea.

„Când am auzit, am început să plângem și i-am spus că Chunmun ne este ca un fiu. Lui i-a părut rău pentru noi și a vorbit cu autoritățile în numele nostru. Tot el i-a pilit dinții lui Chunmun ca să nu mai poată să muște oameni”, a mai spus femeia.

Recomandările editorilor GreatNews:

Prânzul, în mai multe țări ale lumii. Ce primesc elevii la școală
Clientul misterios, „agentul secret” care testează angajații
România, lăudată de BBC pentru lupta anticorupție

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.