Cele mai populare loterii online pentru pariuri pe numere

Îți plac jocurile cu numere, le știi încă din copilărie și descoperi cu bucurie versiuni noi de loto. Le găsești pe site-urile de betting, de fiecare dată când te distrezi la pariuri sportive, sloturi și alte jocuri de cazinou online. Îți prezentăm în continuare detalii despre cum să joci la loto și keno online, extrageri multiple și combinații norocoase la loterii internaționale din diferite țări europene.

Loterii din Grecia: extrageri dese la Grecia Kino și Grecia Extra

Una dintre cele mai populare loterii online este Grecia Kino, preferată de mulți jucători din România și din alte țări ale lumii. Este un joc de tip 20/80, adică se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 80. La fiecare 5 minute ai ocazia să-ți încerci norocul la o nouă extragere Grecia Kino. Iar dacă vrei să joci la mai multe loterii elene, ai la dispoziție și Grecia Extra 5/35, Grecia 6/49, cu extrageri zilnice sau de 2-3 ori pe săptămână.

Loterii din Polonia: ritm și adrenalină la Multi 20/80, Polonia Keno

Fanii jocurilor de loto online apreciază loteriile poloneze, pentru că le oferă extrageri frecvente, într-un ritm alert, plin de suspans. La fiecare 4 minute poți să alegi numerele norocoase la loto Polonia Multi 20/80, joc în care sunt extrase 20 de numere din 80. Sunt două loterii, Polonia Multi 1 și Polonia Multi 2, cu extrageri la ore diferite, pentru mai mult fun. În plus, ai și Polonia Keno, cu extrageri de 20 de numere dintr-un interval de la 1 la 70.

Loterii din Italia: tradiție și inovație – Loto Italia 20/90, Il Numerone

Ce mai cunoscută loterie din această țară este Italia Keno 10eLotto 20/90, pe care fanii jocurilor de loto online o denumesc Loto Italia 20/90. Pentru că se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 90, Loto Italia este considerat unul dintre cele mai atractive, când vine vorba de pariuri pe numere. Alte loterii italiene sunt Italia MillionDay 5/55, Italia VinciCasa 5/40, Win for Life 10/20 și Il Numerone (1/20), număr special care se extrage la Win for Life.

Loterii din Spania: L’Express și Spania Bono

Poți să joci și la loterii online din Spania, vei găsi jocuri atractive, de exemplu Spania Bono 6/49. Extragerile sunt în fiecare zi, de mai multe ori pe oră, iar regulile de pariere sunt similare cu loteria clasică. Dacă ești fan keno, ai la dispoziție Spania L’Express 20/70, unde se extrag 20 de numere din intervalul de la 1 la 70. Alte variante de loto online la loterii spaniole sunt Loto Spania Primitiva, ElGordo, Bonoloto.

Loterii din Cehia și Slovacia

Pentru distracție la loto online cu jocuri originale, alege loto și keno din Cehia sau Slovacia. Poți să joci într-un ritm alert la Rapid Keno, unde se extrag 12 numere din intervalul de la 1 la 60, la intervale de câte 5 minute. Sau plasezi pariuri pe numere la Loto Keno Slovacia 20/80, cu extrageri non-stop, din 3 în 3 minute. Iar dacă vrei să joci la o loterie din mai multe țări europene, alege Euro Millions 5/50, cu 2 extrageri pe săptămână și premii atractive.

Joacă responsabil și pariază pe numere doar la loterii internaționale de la operatorii de betting licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).