Cei mai nonconformiști brazi de Crăciun


Mai sunt fix trei săptămâni până la Crăciun, iar mulți iubitori ai acestei sărbători au început deja să își împodobească bradul.

Dacă unii nu concep sărbătoarea Crăciunului fără miros de cetină în casă, alții vor un brad nonconformist, care să iasă din tipare și care să fie admirat de către ceilalți.

Cărți, crengi de la copaci, hârtii colorate, lemne și sticle de vin, toate pot fi folosite pentru a crea un „brad” cu adevărat special. Globulețele folosite și instalația sunt, de asemenea, foarte importante atunci când doriți să construiți un altfel de brad pentru Crăciun, deoarece vor completa perfect bradul creat.

Aveți nevoie de puțină imaginație și de puțin timp liber, iar invitații și cei dragi vor fi cu adevărat uimiți de rezultatul muncii dumneavoastră, în plus veți putea salva un brad natural.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.