Ce salarii sunt la Kaufland. Lista veniturilor, de la muncitor la manager

kaufland angajări la kaufland joburi la kaufland locuri de muncă kaufland ce salarii sunt la kaufland angajări kaufland angajări kaufland locuri de muncă
Foto: retailers.ro

Deoarece mulți români se întreabă ce salarii sunt la Kaufland, vă prezentăm în acest articol lista salariilor oferite de unul dintre cei mai mari angajatori din România.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro de foști sau actuali angajați de la Kaufland, un lucrător comercial angajat full time în Petroșani, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.000 de lei plus bonuri de masă în valoare de 180 de lei pe lună.

Ce salarii sunt la Kaufland, de la muncitor la manager

Un lucrător comercial angajat full time în Tecuci, cu o experiență în domeniu de 5 ani, câștiga în ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.350 de lei pe lună.

Un inspector de resurse umane angajat full time în Botoșani, cu o experiență în domeniu de 9 ani, câștiga în decembrie 2017 un salariu lunar net de 2.150 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland București

Un casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 30 de ani, câștiga în noiembrie 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu 2 ani experiență în domeniu, câștiga în septembrie 2017 un salariu lunar net de 2.400 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în Gherla, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland – ce venituri au managerii

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 3.700 de lei.

Un lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în martie 2017 un salariu lunar net de 1.500 de lei.

Un șef de tură angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în ianuarie 2017 un salariu lunar net de 2.200 de lei.

Un manager angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 3 ani, câștiga în iulie 2016 un salariu lunar net de 3.500 de lei.

Un manager de proiect junior angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în anul 2016 un salariu lunar net de 3.000 de lei.

Ce salarii sunt la Kaufland – locurile de muncă disponibile

În această perioadă, sunt mai multe locuri de muncă disponibile în lanțul de magazine Kaufland.

Kaufland angajează oameni pe următoarele poziții:

– lucrător comercial
– cadru tehnic
– specialist infrastructură
– asistent proiecte imobiliare
– asistent birou tehnic
– manager logistică transport-ambalaje
– analist gestiune stoc
– lucrători în centru logistic
– mecanic
– sudor
– șef departament IT
– raion mărfuri proaspete
– primitor / distribuitor
– operator pe calculator
– inspector exploatare poștală
– asistent analist planificare
– manipulant marfă
– referent resurse umane

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Kaufland și puteți aplica.

Ce salarii sunt la Kaufland – Locurile de muncă sunt disponibile în următoarele orașe:

Alba Iulia, Arad
Bacău, Baia Mare, Bistrița, Botoșani, București
Carei
Drobeta Turnu Severin
Pașcani, Ploiești
Reșița
Sebeș, Sibiu, Suceava
Turda
Vatra Dornei

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă la Kaufland și puteți aplica.

Citiți și: Locuri de muncă la Lidl în mai multe orașe din țară. Ce salarii se oferă

Dacă acest articol despre ce salarii sunt la Kaufland vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.