Ce decizie au luat judecătorii în cazul manelistului Culiță Sterp. A fugit de polițiști, a făcut accident și s-a ascuns într-o toaletă

Culiță Sterp FOTO: Youtube
Culiță Sterp FOTO: Youtube

Manelistul Culiță Sterp a stat o noapte în arestul Poliției, iar ieri a fost lăsată să plece acasă. Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca au decis să fie cercetat în libertate, fiind plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Oamenii legii spun că Sterp a fost prins de radar în timp ce gonea prin centrul Clujului cu mult peste viteza legală. Mai exact, dacă limita era de 50 de kilometri, el avea 96 de kilometri. Nu a oprit la semnalele polițiștilor, iar aceștia au pornit după el.

La un semafor nu a oprit la culoarea roșie și a lovit o altă mașină. După acest accident, Culiță Sterp ar fi abandonat mașina și s-ar fi refugiat într-o toaletă publică, potrivit clujust.ro. Când a fost găsit de polițiști a suflat în aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La locul evenimentului rutier, conducătorul auto a fost testat doar cu aparatul etilotest, însă la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice și în vederea identificării substanțelor interzise. Rezultatele nu au fost încă primite de la IML. (…) Din datele primite nu se confirmă informația că în autoturismul bărbatului ar fi fost depistate și ridicate plicuri cu substanțe”, a anunțat IPJ Cluj.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.