Ce a descoperit un bărbat în peretele casei pe care a cumpărat-o

FOTO: Liverpool Echo
FOTO: Liverpool Echo

Un britanic a găsit în pereții unei case pe care o cumpărase de curând o păpușă cu un mesaj scris pe o coală de hârtie.

„Stimate cititor/nou proprietar al casei, mulțumesc că m-ai eliberat. Numele meu este Emily. Primii mei proprietarii mei au locuit în această casă în 1961. Nu-mi plăceau, așa că a fost nevoie să plece. Tot ce făceau era să cânte și să fie veseli. Era dezgustator. Am ales să îi omor prin înjunghiere, așa că sper că ai cuțite. Sper să dormi bine”, scria pe bilet, potrivit Lad Bible.

Proprietarul casei a povestit că s-a mutat de curând și a început să spargă peretele după ce a vrut să facă câteva modificări în casă.

Totul pare a fi o farsă. Agentul imobiliar spune că partea respectivă a casei, care face parte din bucătărie, a fost refăcută în urmă cu aproximativ cinci ani și probabil atunci a fost pusă păpușă acolo.

Proprietarul însă nu s-a hotărât dacă mai rămâne sau nu în casă, însă unii dintre prieteni l-au sfătuit să o vândă și să se mute.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.