Când vrea PSD să-l dea jos pe Florin Cîțu

Florin Cîțu
Florin Cîțu

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, crede că PSD ar trebui să mai aștepte până să-l dea jos din fruntea guvernului pe Florin Cîțu. Liderul PSD cred că momentul cel mai bun ar fi după ce Florin Cîțu va câștiga șefia PNL. Dîncu spune că „efectul politic e mai mare să dai jos președintele PNL”.

„În politică totul e strategie dacă suntem oameni raţionali. Cîţu e pentru noi în acest moment un foarte bun agent electoral. De ce să ne băgăm noi în această bătălie? Cîţu oricum e terminat. Fie că ajunge preşedinte în 25 septembrie şi-l vom da jos după aceea, pentru noi e mai interesant şi efectul politic e mai mare să dai jos preşedintele PNL”, a declarat Vasile Dîncu la Digi24.

„Există calcule strategice şi corecte din perspectiva partidului nostru să nu ne introducem în această bătălie. Ei ne oferă mereu ocazii de genul acesta. Acum cu trimiterea unei contestaţii la CCR noi vom aştepta această decizie a Curţii”, a mai explicat Dîncu.

Preşedintele Consiliului Naţional a subliniat că imaginea partidelor aflate la Putere se deteriorează.

„Noi suntem într-o situaţie bună, pentru că imaginea partidelor de la putere se deteriorează continuu. Sper să reuşim să fim inteligenţi, să nu ne folosească cei de la putere ca pe un ciocan cu care îşi dau în cap unii altora”, spunea Vasile Dîncu în 3 septembrie, în cadrul emisiunii „În faţa ta”.