Marile magazine Mega Image și Kaufland fac angajări

mega image
FOTO: Mega-image.ro

Trei dintre cele mai mari rețele de magazine din țară sunt în căutare de angajați.

Rețeaua de magazine Mega Image a publicat mai multe anunțuri de angajare. Printre altele, se caută analist reaprovizionare, dispecer transport sau lucrători comerciali, casier, vânzător. Se cer studii medii pentru lucrătorii comerciali, iar cei care vor să devină șefi de departament e de preferat să aibă studii superioare.

Printre beneficii, Mega Image spune că oferă „salariu competitiv, posibilități reale de dezvoltare a carierei, posibilitatea de a lucra în cadrul unei companii multinaționale”.

Întreaga listă de locuri de muncă la Mega Image o găsiți LA ACEST LINK.

Magazinele Pepco angajează șefi de magazin în mai multe puncte din țară. Se mai caută și casieri și area manager. Pepco este un grup internațional de retail cu peste 3.000 de magazie în Africa, Australia și Europa.

Pepco și-a început activitatea în Polonia, în anul 2004, și a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse de uz casnic cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați.

Întreaga listă de locuri de muncă la Pepco o găsiți LA ACEST LINK.

Pentru magazinele Kaufland se caută de la manager de magazin, economist sau grafician, până la lucrători comercial part-time sau full time.

Printre sarcinile unui lucrător comercial la Kaufland „se numără aprovizionarea corectă şi eficientă a rafturilor din magazin, respectând procesele tehnologice specifice zonei de responsabilitate, plasarea mărfurilor în spațiile destinate vânzării conform regulilor și procedurilor Kaufland cu respectarea principiului FIFO; controlul termenelor de valabilitate și respectarea reglementărilor interne cu privire la acestea; depozitarea și manipularea produselor conform legislației și specificul fiecărui raion , asigurarea curățeniei la locul de muncă dar şi informarea clienţilor referitor la sortimentul din raion”.

Întreaga listă de locuri de muncă la Kaufkand o găsiți LA ACEST LINK.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.