Alege siguranța! Depozitează medicamentele într-un dulap metalic special!

dulap metalic

Medicamentele, vaccinurile, tincturile, cremele, precum si instrumentele necesare in domeniul medical nu pot fi depozitate la intamplare, in aceleasi piese de mobilier in care sunt tinute alte produse.

Pe prospectul fiecaruia dintre ele exista indicatii referitoare la conditiile de pastrare, iar nerespectarea acestora poate sa afecteze eficienta substantei active. In unele cazuri, ele pot chiar sa devina periculoase pentru sanatate, daca sunt depozitate fara discernamant.

Unele indicatii se refera la conditiile de temperatura. De exemplu, exista medicamente care trebuie pastrate la temperaturi sub 25 de grade Celsius si care, daca sunt expuse la caldura, isi pierd proprietatile.

Alte reguli se refera la expunerea la lumina. Exista substante pentru care expunerea directa la lumina solara nu reprezinta vreo problema, in timp ce alte medicamente trebuie neaparat pastrate la umbra.

Prin urmare, indiferent daca e vorba despre o farmacie, un cabinet scolar, cabinetul medical al unei firme sau al unui club sportiv, un dulap metalic conceput special in acest scop reprezinta cea mai buna solutie pentru depozitarea acestor produse.

Spatiul ideal pentru a pastra medicamente

Un dulap metalic cu spatiu generos de depozitare, fabricat in Romania, poate avea urmatoarele dimensiuni: inaltimea de 1,80 metri, latimea de 80 de centimetri si adancimea de 40 de centimetri.

Usile sunt ranforsate pe interior cu un profil metalic care le asigura intarirea si rezistenta. Este vorba despre doua usi metalice in partea inferioara si doua usi de sticla in partea superioara, fiecare dintre ele fiind prevazuta cu incuietoare proprie.

Dulapul se livreaza in stare neasamblata si are o greutate de 45 de kilograme. Nu este prevazut cu picioare, ceea ce ii sporeste stabilitatea. Este disponibil la promotie. Poate fi achizitionat cu pretul de numai 839,99 de lei, redus de la 999,59 de lei.

Oferta speciala pentru un produs de cea mai buna calitate

Un dulap metalic incapator de la Viamond.ro, conceput special pentru pastrarea medicamentelor si a instrumentelor medicale este cel cu urmatoarele dimensiuni: inaltime de 1,76 metri, lungime de 76 de centimetri si adancime de 38 de centimetri.

Realizat din structura de otel, cu o grosime de 7 milimetri, produsul este prevazut cu picioare metalice cu inaltimea de 10 centimetri, cu terminatii de plastic reglabile pe inaltime.

dulap metalic

Este prevazut cu doua spatii mari de depozitare, astfel ca exista posibilitatea de a separa medicamentele de instrumentele medicale.

De exemplu, medicamentele pot fi depozitate in partea superioara, dotata cu doua polite metalice reglabile pe inaltime si inchisa cu doua usi din sticla, cu incuietoare proprie. Astfel, substantele aflate inauntru pot fi vazute si fara sa fie nevoie de deschiderea usilor.

In schimb, partea inferioara a acestui dulap metalic poate fi folosita pentru depozitarea instrumentelor. Aici exista o singura polita, care nu este reglabila. Usile din partea de jos sunt metalice si dispun, de asemenea, de propria incuietoare.

La cererea cumparatorului, produsul poate fi dotat cu polite suplimentare. In forma sa standard, este de culoare gri, vopsit cu vopsea ignifuga in camp electrostatic. La cerere, culoarea poate fi schimbata, fie pentru intregul produs, fie doar pentru usi. Sunt disponibile nuante de crem, roz, albastru, verde, gri inchis, maro, negru, argintiu si alb.

In ceea ce priveste pretul, poti achizitiona acest dulap metalic la pretul de 1 281,99 de lei, redus de la 1 525,57 de lei.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.