Actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton

accident monica odagiu
Foto: Libertatea

Aflată la volanul unei mașini, actrița Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, relatează „Libertatea”.

Accidentul s-a produs duminică, 9 aprilie, pe strada Știrbei Vodă, în zona Bisericii Luterană din București.

Actrița în vârstă de 26 de ani conducea mașina pe Știrbei Vodă, pe sensul dinspre Calea Victoriei. Când a ajuns în dreptul stației STB Luterană, aproape de Sala Palatului, ea l-a accident pe pietonul respectiv.

S-au făcut manevre de resuscitare pentru salvarea bărbatului, însă acesta nu a supraviețuit impactului.

Monica Odagiu a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a declarat pentru Antena 3 că pietonul era în stare de ebrietate și a traversat neregulamentar.

Potrivit PRO TV, bărbatul traversa neregulamentar și a fost lovit în plin de mașina condusă de actriță.

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Capitalei.

Monica Odagiu a făcut parte din trupa Lala Band și a jucat în filmele Teambuilding (2022), Mia își ratează răzbunarea (2020) și serialele CulTour (2018) și Pariu cu viața (2011). Împreună cu sora ei, Monica Odagiu a apărut și în showul „Te cunosc de undeva” de la postul de televiziune Antena 1.

monica odagiu
Monica Odagiu. Foto: Facebook
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.