Locuri de muncă. McDonald`s și Pizza Hut fac angajări

Lanțul Pizza Hut este în căutare de personal. Se caută ospători, lucrător în bucătărie sau spălători de vase.  Printre altele, se oferă training specializat pentru fiecare post de lucru, pachet salarial motivant, tichete de masa, program flexibil de lucru.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată și veți lucra într-o echipă tânără și entuziastă. Lanţul internaţional de restaurante are peste 44.000 de locaţii deschise în mai mult de 100 de ţări.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la Pizza Hut aflați de AICI.

„Ești o persoană energică, dornică de a învăța în permanență lucruri noi, care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ești încă student sau elev și dorești să acumulezi experiență profesională?

Atunci poți opta pentru poziția de Crew și beneficiezi de un program de lucru flexibil, training și oportunitatea de a promova într-un timp foarte scurt”, este anunțul celor de la McDonald’s.

Potrivit acestora, poziția de crew implică o activitate variată, care include toate zonele unui restaurant, de la bucătărie și case de marcat până la sala de mese.

Puteți afla mai multe detalii despre aceste locuri de muncă la McDonald’s de LA ACEST LINK

giphy (1)

giphy