3 Sfaturi esențiale de toamnă – descoperă ce nu poate lipsi din dulapul tău

Man by the bus. Guy with mobile phone.

E ultima lună de toamnă și se pare că temperaturile joase nu vor să își facă apariția. Asta e o veste bună, pentru că mai ai timp să profiți de vremea bună pentru plimbări sau alte activități în aer liber. Ca să poți să faci aceste lucruri ai nevoie de vestimentația potrivită, iar aceasta trebuie aleasă după niște criterii.

Ce haine pentru bărbați pentru purtat deasupra ar trebui să alegi?

Ca orice anotimp de tranziție, toamna are zile mai călduroase, și zile cu temperaturi mai scăzute. Din fericire, au fost doar câteva zile cu temperaturi scăzute până acum, dar ele cu siguranță își vor face apariția în curând, așa că trebuie să alegi corespunzător hainele pentru bărbați.

În aceste zile ideală pentru tine ar fi o jachetă de tranziție. Poți găsi multe modele de jachete de tranziție pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte. Aceste articole sunt ideale pentru zilele de toamnă, dar și de primăvară pentru că ele asigură confortul termic și protecția necesară, dar nu sunt atât de groase pentru a supraîncălzi corpul. În plus, pot fi ușor date jos și cărate separat, spre deosebire de o geacă voluminoasă de iarnă.

  • Modelele de jachete de tranziție sunt foarte variate, iar tu poți să alegi un model în funcție de stilul vestimentar pe care îl ai.
  • Spre exemplu, dacă ești adeptul stilului de stradă, atunci poți alege o jachetă de blugi cu guler de blană care să îți completeze ținuta.
  • Sau dacă preferi stilul smart casual, atunci alegerea perfectă pentru tine este o jachetă din combinație de bumbac și elastan, de culoare neagră.

Și bineînțeles că și jachetele de piele sunt de tranziție, iar aceste articole pot face parte cu succes din mai multe stiluri vestimentare. Spre exemplu, poți crea o garderobă pentru serviciu dintr-o pereche de pantaloni chino, o jachetă de piele și o bluză simplă fără fermoar de pe https://modivo.ro/c/barbati/imbracaminte/bluze-si-polare/bluze

Ce pantaloni nu trebuie să îți lipsească?

Nu putem să vorbim despre haine pentru bărbați fără să vorbim despre pantaloni. Iar dacă vorbim despre pantaloni, atunci ai de ales dintre multe modele. Alegerea trebuie făcută în funcție de contextul în care vei purta pantalonii, dar și de restul articolelor de vestimentație.

Astfel, pentru mers la serviciu poți alege o pereche de pantaloni simpli care merg de minune cu o cămașă și cu o pereche de pantofi eleganți din piele. 

La fel de buni atât pentru serviciu, cât și pentru mers în oraș sunt pantalonii chino. Aceștia merg purtați atât cu o o pereche de pantofi eleganți din piele, cât și cu o pereche de sneakerși sau de teniși. Și pot fi combinați cu succes cu o cămașă, o bluză sau chiar cu un tricou.

Pantalonii joggers sunt perfecți pentru ținutele în stil street și merg combinați cu o pereche de adidași, un tricou și un hanorac. Sunt perfecți pentru ieșit în oraș sau pentru mers în vacanță.

Nu în ultimul rând, o pereche de pantaloni de trening te-ar ajuta cu siguranță. Mai ales dacă ești o persoană activă fizic și care nu poate trăi fără plimbări, alergare sau mers la sală.

De unde poți achiziționa haine pentru bărbați?

Magazinele online sunt o idee bună, pentru că îți oferă posibilitatea de a face achiziția fără să te deplasezi. 

MODIVO este un magazin care oferă articole de calitate de la branduri de renume din domeniu. Ai la dispoziție zeci de mii de articole din care să îți alegi ceea ce îți place și ce ți se potrivește.

Există câteva articole vestimentare care nu ar trebui să îți lipsească din dulap pentru sezonul de toamnă. Și asta pentru că ele te vor ajuta să încropești vestimentația potrivită în multiple ocazii. Alege înțelept și vei fi mereu pregătit! 

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.