3 copii au ajuns la spital după ce mama lor a dat cu spray împotriva puricilor în cameră

spray
Foto: Squirrel_photos / pixabay.com

Trei fraţi cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani au ajuns la Spitalul pentru Copii „Sf Maria” din Iaşi cu intoxicație și vărsături, după ce mama lor a dat cu un spray împotriva puricilor în cameră, relatează agerpres.ro.

Potrivit medicilor, mama copiilor a stropit cu insecticid împotriva puricilor seara, înainte de culcare, fără ca apoi să mai aerisească.

Copiii intoxicați au fost tratați cu antidot intravenos, iar acum starea lor este bună.

Recent, în iulie 2023, doi soți din județul Dolj au murit după ce au dat cu spray pentru insecte în dormitor. După ce au dat cu spray în cameră, soții au adormit.

Peste noapte, au început să se simtă foarte rău și să vomite. Fiica lor i-a găsit dimineața în stare foarte proastă și a sunat la 112.

Soții au fost duși la spital, însă au murit la scurt timp. Potrivit antena3.ro, insecticidul cu care cei doi au dat în cameră se numește Killtox.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.