O antreprenoare din România face 350.000 de euro pe an. Afacerea care i-a adus succesul

ams rent a car
Foto: Pagina de Facebook AMS Rent a Car

De profesie economist, Viorica Moanţa, în vârstă de 40 de ani, a lansat în 2012 o firmă care oferă servicii de în­chiriere auto. În 5 ani, compania s-a dezvoltat tot mai mult, iar acum are o cifră de afaceri de 350.000 de euro pe an, relatează „Ziarul Financiar”.

AMS Rent a Car, firmă specializată în închirierea de mașini, acoperă în prezent aproxi­mativ jumătate de ţară, iar fon­datoarea afacerii estimează pen­tru anul 2017 o creştere a businessului cu 10%.

„Ideea a pornit de la o nevoie a unor prieteni care în urma unui eveniment rutier au stat cu maşina personală imobilizată în service două săptămani, iar pe durata reparaţiei au avut nevoie de o maşină ca să-şi continue activităţile zilnice. Oferta pe piaţă era destul de mică şi la costuri foarte ridicate, aşa că am văzut oportunitatea în această zonă”, a povestit Viorica Moanţa, fondatoarea brandului AMS Rent a Car, pentru sursa citată.

În primii trei ani de activitate firma a înregistrat pierderi, însă din 2015 compania a ajuns profitabilă.

Afacerea a pornit cu şase maşini şi s-a extins pană la momentul de faţă la aproape 100 de maşini. Compania are puncte de lucru în Cluj-Napoca şi în Bucureşti.

Potrivit site-ului companiei, AMS Rent a Car pune la dispoziția clienților un parc auto variat cu peste 20 de modele diferite de autoturisme noi.

Prețul închirierii unei mașini pornește de la 16,86 euro/zi (TVA inclus) pentru o mașină Dacia Logan și ajunge la 52,56 euro/zi pentru un Audi A-4 S-line.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Ce prostie de stire-reporta sau ce naiba a vrut sa fie asta!…nimic nu este adevarat din ce puteti citi!…Copii de la cl1 oare va cred asemenea prostii???

  2. Este intradevar o ramura a afacerilor care este pe val acum in Romania, intr-o lume in care o masina devine tot mai dificil de intretinut, se gasesc alternative de ultima instanta atunci cand ai nevoie de o masina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.