Șapte inele extravagante la care visează orice femeie modernă

Foto: royaldiamante.ro

Bijuteriile clasice sunt nemuritoare și conștientizăm perfect puterea lor, dar în același timp orice suflet de femeie va tresălta în fața unui accesoriu statement, care iese imediat în evidență și care îi reflectă personalitatea unică, vibrantă.

Tocmai de aceea, am alcătuit o listă de 7 inele extravagante pe care orice femeie modernă la va adora, completându-i perfect personalitatea!

Șapte inele extravagante, visul unei femei cu personalitate

E suficient să arunci o privire pe royaldiamante.ro pentru a-ți clăti ochii cu bijuterii fascinante, de o calitate ireproșabilă.

Dar favoritele oricărei femei moderne vor fi inelele extravagante, care îi vor valorifica orice ținută și o vor transpune în centrul atenției, acolo unde îi este locul!

inel1Diamantele și safirele fac o pereche cu adevărat ieșită din comun: culoarea safirelor scoate și mai frumos în evidență sclipirea pură a diamantelor. Adaugă în ecuație aurul alb, clasic, nemuritor, și vei obține o frumusețe de bijuterie care va împodobi mândră mâna oricărei femei moderne.

Inelul la care visăm are un safir roz oval central, piatră ce atrage toate privirile, înconjurat de două diamante rotunde briliant, aproape incolore, de o claritate desăvârșită. Setarea în gheare reflectă atitudinea acestei bijuterii, un adevărat must have!

inel2Reflectă profunzimea cerului pe degete printr-un inel decorat cu un superb safir albastru. Femeia modernă rafinată se va simți perfect în compania unui inel extravagant, decorat cu două safire în formă de pară, cu setare în gheare, înconjurate de cinci diamante rotunde.

Melanjul de aur alb și aur galben de 18 carate impune și mai tare personalitatea acestei bijuterii, care nu își va lăsa posesoarea să treacă neobservată. E esența perfecțiunii, pe mâinile tale!

inel3Lasă flăcările rubinelor să îți lumineze viața, cu ajutorul unui inel care nu poate fi eclipsat. Rubinul central, în formă de octagon, este înconjurat de câte trei diamante rotund briliante.

Setarea în gheare a pietrei sporește impresia puternică asupra privitorului. Aurul alb din care este confecționată bijuteria, de 18 carate, reprezintă baza perfectă, care lasă rubinul să strălucească. E un inel care îți va impune supremația peste tot!

inel4O femeie extravagantă nu se va teme să poarte o bijuterie impunătoare, pentru că știe că are suficientă forță pentru a nu se lăsa eclipsată. E atât de ușor să îți dăruiești inima unui inel cu smarald verde, în setare gheare, înconjurat de o puzderie de diamante.

Bijuteria va străluci ca un astru pe degetul tău, iar aurul alb de 18 carate va fi tușa de clasic care transformă inelul în singurul accesoriu de care vei avea vreodată nevoie!

inel5Acvamarinul luminează cu puritatea sa albastră, imprimând profunzime și calm existenței tale. Găzduiește-l pe un superb inel din aur alb de 18 carate, într-o setare rub-over bătută cu diamante, și vei obține o bijuterie extravagantă care atrage ca un magnet toate privirile.

Măreția accesoriului este intensificată de claritatea de excepție și culoarea albă rară a diamantelor: nu te vei putea abține să nu o sorbi din priviri.

inel6Femeia modernă e puternică și nu se teme să trăiască cu pasiune, așa că o bijuterie ruptă nu din stele, ci chiar din astrul solar, e cea mai bună prietenă a sa. E sentimentul pe care ni l-a oferit inelul din aur alb de 18 carate cu citrin auriu și diamante de o claritate deosebită: că purtăm un accesoriu născut din soare!

Tăietura princess exprimă la rândul ei caracterul regal al acestei bijuterii extravagante, demnă de capetele încoronate ale lumii!

inel7O bijuterie de care nu te vei plictisi niciodată împletește perfect clasicul, glam-ul și rafinamentul. Plecăm tot de la un inel din aur alb de 18 carate, pe care îl decorăm cu un tanzanit oval, în nuanțe strălucitoare de albastru, profunde și liniștitoare. Completăm cu diamante de jur-împrejur, cu claritate și culoare desăvârșite. E una dintre cele mai frumoase bijuterii pe care le-am descoperit la Royal Diamonds, perfectă pentru femeia modernă care nu se teme să fie extravagantă!

Royal Diamonds îți oferă bijuterii de calitate, cu certificare GIA (Gemological Institute of America), cea mai importantă autoritate în domeniu. Inelele extravagante, împodobite cu pietre prețioase, sunt cel mai bun cadou pentru femeia modernă, însoțind-o în călătoria sa stelară prin viață!