Cinci beneficii suprinzătoare ale spumei laptelui

Spuma laptelui dă o aromă excelentă multor băuturi calde și reci (Foto: Wikimedia Commons)
Spuma laptelui dă o aromă excelentă multor băuturi calde și reci (Foto: Wikimedia Commons)

Dacă vă place cappuccino, cea mai bună metodă de a obține o ceașcă perfectă este să folosiți un sistem de spumare a laptelui.

Cu toate că puteți face spumă și cu ajutorul cuptorului sau a microundelor, niciuna dintre aceste variante nu oferă rezultate atât de bune ca un aparat de spumare a laptelui.

Cei de la Philips au reușit să dezvolte un sistem inovator de spumare a laptelui, pe care îl găsiți aici.

Cu ajutorul acestui aparat puteți profita de numeroasele avantaje ale spumei de lapte. Iată câteva dintre ele:

1. Poate fi folosită la numeroase băuturi

Un aparat de spumare a laptelui poate fi folosit pentru cappuccino, dar și pentru multe alte băuturi. Puteți opta pentru spuma fierbinte, care poate fi folosită la băuturi cu ciocolată sau cocos, dar și pentru spumă rece, pentru băuturi cu gheață.

Cafeaua va avea un gust mult mai rafinat cu puțină spumă de lapte.

Sistemul de spumare a laptelui oferă libertatea creării şi savurării unei varietăţi de reţete de cafea rece şi caldă, acasă, cum ar fi latte macchiato, cappuccino sau cafeaua cu gheaţă perfectă.

2. Sunt aparate foarte sigure

Un sistem electric de producere a spumei de lapte este foarte sigur. Trebuie doar să respectați instrucțiunile de folosire.

3. Aparatele de spumare a laptelui se întrețin foarte ușor

Capacul și telul acestor sisteme pot fi curățate cu mașina de spălat vase. Mai mult, aparatul este durabil și, dacă este curățat cu regularitate, vă va oferi o spumă de lapte excelentă ani de-a rândul.

4.  Aparatele sunt portabile

Dispozitivele de spumare a laptelui sunt portabile. Mai mult, Sistemul de spumare a laptelui poate fi ridicat de pe bază pentru a turna cu uşurinţă spuma de lapte. Repoziţionarea sistemului de spumare a laptelui este la fel de uşoară.

5. Două cești de cappuccino aromate, mai repede ca niciodată

Dacă v-ați săturat să stați la coadă pentru o cafea bună, un sistem de spumare a laptelui vă va transforma băutura într-una delicioasă în doar câteva zeci de secunde.

Mai mult, cu ajutorul aparatului puteți pregăti două cești de cappuccino.