Reduceri eMAG. Primăvara topește prețurile: TOP 5 oferte de nerefuzat

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG. Magazinul online emag.ro desfășoară în perioada 27 februarie – 8 martie campania „Vestitorii primăverii”, care vine cu oferte foarte avantajoase la mii de produse, de la electronice și electrocasnice la parfumuri, mărțișoare și cadouri.

Dacă vă gândiți să faceți cumpărăturile pentru 1 Martie și 8 Martie, analizați oferta de reduceri eMAG.

În campania „Vestitorii primăverii” sunt incluse, dincolo de electronice și electrocasnice, și parfumuri, haine, seturi cadou, flori, aranjamente florale, ciocolată, cărți sau filme – toate acestea se pot transforma în cadouri inspirate pentru cei dragi:

1. Reduceri eMAG la parfumuri, mărțișoare, aranjamente florale, coșuri cadou, ciocolată, seturi cadou, produse de îngrijire și machiaj, aparate de stilizat, ceasuri, genți, bijuterii, cărți, filme, muzică – reducerile emag.ro în cadrul campaniei „Vestitorii primăverii” ajung la 86%.

De exemplu, o cutie cu trandafiri naturali prezervați și bomboane Ferrero „Surpriza dulce” are o reducere de 44%.

Aranjamentul conține: 3 trandafiri naturali prezervați roșii, 13 bomboane Ferrero Rocher, 13 bomboane în formă de inimă, cutie aranjament.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la cadouri din campania „Vestitorii primăverii”.

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la telefoane mobile și tablete

2. Telefoane mobile, tablete – reduceri eMAG de până la 38%.

Un telefon mobil Allview P6 Energy Lite, Dual SIM, 8GB, 4G, are o reducere de 38% și costă 369,99 lei.

Acumulatorul de 4000mAh conferă smartphone-ului P6 Energy Lite suficientă autonomie pentru a oferi suport și mobilitate în toate activitățile tale zilnice. Ai până la 266 de ore în stand-by și aproape 20 de ore de convorbire.

De acum poți descarca mai rapid fișiere mari de peste 20MB utilizând funcția de Descarcare accelerată. Aceasta va folosi în același timp atât conexiunea WiFi cât și 4G/3G.

P6 Energy Lite este dotat cu procesor Quad Core și ruleaza Android™ 6.0, Marshmalow, asigurând utilizatorului siguranța, precum și o experiență plăcută în folosirea aplicațiilor multiple. Smartphone-ul are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB.

Camera principală de 8MP cu deschiderea diafragmei f/1.8 și dotată cu autofocus va fi mereu la îndemână, astfel că nu vei mai avea nevoie să cauți aparatul foto. Te bucuri de culori calde și luminozitate bună grație display-ului de 5 inch IPS care oferă unghiuri mai largi de vizualizare. Display-ul e protejat de zgârieturi prin Asahi Glass.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la telefoane și tablete din campania „Vestitorii primăverii”.

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la laptopuri și televizoare

3. Laptopuri, desktop PC-uri, monitoare – reduceri eMAG de până la 37%.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la laptopuri, desktop PC-uri și monitoare din campania „Vestitorii primăverii”.

4. Televizoare, aparate foto, camere video, eBook readere, videoproiectoare – reduceri eMAG de până la 49%.

Un televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% și costă 1.799,99 lei.

Samsung a dezvoltat tehnologia PurColour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul să redea o gamă mai largă de culori și nuanțe, mai apropiate celor din natură. Datorită celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai mulți decât un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate. Astfel, comparativ cu televizoarele UHD convenționale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integrează o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiză, obținând culori și nuanțe mult mai bogate.

Ultra Clean View analizezază conținutul utilizând un algositm avansat de filtrare și reducere a zgomotului de fundal. Chiar și în cazul conținutului de rezoluție Full HD, HD sau SD, te poți bucura de imagini la o calitate apropiată de cea UHD.

Cu rezoluția UHD veți experimenta o rezoluție de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la televizoare, aparate foto, camere video din campania „Vestitorii primăverii”.

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la electrocasnice și parfumuri

5. Reduceri eMAG la aparate frigorifice, mașini de spălat rufe, uscătoare, mașini de spălat vase, aspiatoare, aragazuri, espressoare, cafetiere, roboți de bucătărie – reduceri de până la 51%.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la electrocasnice din campania „Vestitorii primăverii”.

6. Parfumuri, seturi cadou, aparate de îngrijire personală, cosmetice, atât pentru femei, cât și pentru bărbați – reduceri eMAG de până la 72%.

Apa de toaletă Love Sun & Love, Femei, 60ml, are o reducere de 70% și costă 28,50 lei.

Love Sun & Love este un parfum floral-fructat pentru femei, lansat în anul 2011.
Creatorul acestui parfum este Dorothee Piot.

Note de vârf: Portocală, mandarină, pară;
Note de mijloc: Floare de portocal, frezie, trandafir, lăcrămioare;
Note de bază: Mosc, lemn de santal, cedru de Virginia.

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la parfumuri, seturi cadou, aparate de îngrijire personală etc din campania „Vestitorii primăverii”.

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro

Reduceri eMAG la haine

7. Reduceri eMAG la ceasuri, genți, haine, încălțăminte, atât pentru femei, cât și pentru bărbați – reduceri pe emag.ro de până la 75%.

Bluza polo roz garoafa Equisetum Napapijri, de damă, are o reducere de 68%.

Compoziție:
Exterior: 60% bumbac, 40% modal
Garnituri: 100% bumbac

Oferta este disponibilă la acest link.

AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la haine, genți, încălțăminte, ceasuri din campania „Vestitorii primăverii”.

reduceri emag vestitorii primăverii
Foto: emag.ro