Provocare. România, pe harta specială a jocului Monopoly

Monopoly
Jocul Monopoly Foto: en.wikipedia.org

Românii primesc anul acesta oportunitatea de a-și include țara pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, cu un simplu vot.

Compania producătoare de jucării Hasbro, a doua companie producătoare de jucării din lume, lansează campania „România pe harta Monopoly” și îi provoacă pe românii din întreaga lume să își voteze țara pentru ediția specială din acest an.

Românii care accesează site-ul www.votemonopoly.com au ocazia să-şi voteze ţara pentru a fi inclusă pe tabla de joc „Monopoly Here and Now”, ediţia specială din acest an, informează un comunicat remis Mediafax.

Compania care produce jocul Monopoly, cel mai bine vândut joc de „board game”, potrivit Cărții Recordurilor, obișnuiește de mai mulți ani să lanseze ediții speciale ale jocului, în care să înlocuiască cartierele populare cu denumirile unor orașe reprezentative ale lumii. Timp de 20 de zile, jucătorii din toată lumea au ocazia să își includă orașul preferat pe tabla de joc, iar Hasbro lansează o provocare românilor, numită „România pe harta Monopoly”.

Actorul George Piştereanu, coregraful Emil Rengle, cântăreţul Florin Grozea şi actorul de stand-up comedy Raul Gheba sunt doar câteva dintre persoanele care au ales să se alăture campaniei. Din dorinţa ca România să fie reprezentată pe tabla de joc a ediţiei „Monopoly Here and Now”, cei patru şi-au pus imaginaţia la joacă şi le-au împărtăşit fanilor motivul pentru care au votat România, într-un clip postat pe YouTube.

Până pe 4 martie, românii pot intra pe site ca să voteze, iar pe 19 martie, de Ziua Mondială Monopoly, lista finală a orașelor alese va fi dezvăluită publicului larg.

Tot pe 19 martie, compania împlinește 80 de ani de funcționare. Pe lângă Monopoly, Hasbro mai produce jocurile Scrabble, Magic: The Gathering, Candy Land, Trivial Pursuit, Pictionary, dar și celebra plastilină Play-Doh și jucăriile Sesame Street, Jurassic Park, My Little Pony, Star Wars, Pokemon, Transformers, Furby, G.I Joe și multe altele.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.