Locuri de muncă pentru români în țările nordice. Nu trebuie să cunoașteți limba

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă în străinătate, țările nordice oferă atât salarii bune, cât și condiții excelente.

Pentru cele mai bune oferte de locuri de muncă pentru români în țările nordice, intrați aici.

Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda sunt printre cele mai prospere națiuni europene, iar secretul stă în seriozitatea nordicilor, cât și în sistemul de asigurări sociale care este printre cele mai bune din lume.

Majoritatea angajatorilor caută români dispuși să învețe o limbă nouă și să se adapteze culturii nordice.

Dacă sunteți șofer profesionist aveți numeroase oportunități în țările nordice, unde veți fi plătit mai prost decât un șofer nativ, însă mult mai bine decât în România și în multe țări occidentale.

Pentru a afla mai multe despre aceste locuri de muncă în țările scandinave, intrați aici.

Se cere experiență de cel puțin un an pe șoselele europene într-un camion de 40 de tone. De asemenea, angajatorul solicită un nivel minim de limba engleză, cât și câteva certificate.

Salariul este de 2.000 de euro pentru șoferii români care aleg să lucreze în Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda. Perioada de lucru este de 3 luni, cu o lună liberă

Intrați aici pentru mai multe detalii.

Suedezii caută medici psihiatri cu experiență sau în ultimul an de rezidențiat. Candidatul trebuie să cunoască limba germană sau limba engleză, să fie atras de provocări și de lucrul într-un sistem de sănătate performant.

Se oferă contracte internaționale, venituri substanțiale și suport oferit angajaților. Nu se percepe niciun fel de comision. Angajarea se face direct în clinici sau spitale.

Pentru a aplica pentru acest loc de muncă, intrați aici.

Compania Husqvarna caută store project leader, un specialist în relații internaționale și marketing. Este cerută limba engleză și experiență în training, vânzări, leadership, project managment și team management.

Se va lucra fie la Huskvarna, fie la Stockholm. Rolul viitorului angajat este să conducă și să coordoneze proiecte din interiorul magazinului. Este nevoie de o persoană comunicativă și responsabilă.

Salariul este de 1842,23 euro pe lună.

Puteți aplica pentru acest post aici.

Dacă sunteți un cunoscător de limba rusă, puteți lucra în Danemarca. Se caută dispeceri, nu este necesară experiența pe un post similar.

Angajatul va monitoriza activitățile de transport ale firmei și va păstra legătura cu aceștia.

Se oferă un pachet salarial atractiv, bazat pe rezultate.

Pentru a afla mai multe despre acest loc de muncă, intrați aici.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.