Lidl angajează în peste 60 de orașe și oferă asigurare privată de sănătate. Ce salarii se câștigă

joburi la lidl locuri de muncă la lidl joburi lidl locuri de muncă angajări lidl angajări locuri de muncă lidl joburi
Foto: lidl.ro

Lidl face angajări în această perioadă în peste 60 de orașe din țară, pe poziții foarte variate: de la lucrători comerciali și casieri la șefi de magazine și directori regionali.

Lidl angajează în:

Arad, Bacău, Baia Mare, Baia Sprie, Blaj, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buhuși, Bușteni

Caransebeș, Câmpia Turzii, Câmpulung Muscel, Chiajna, Cluj-Napoca, Codlea, Curtea de Argeș

Deva, Dorohoi, Drobeta Turnu Severin, Dumbrăvița

Florești, Giurgiu, Hunedoara, Huși, Iași, Luduș, Lugoj

Medgidia, Miercurea Ciuc, Moinești, Năvodari

Odorheiu Secuiesc, Oradea, Oravița, Orăștie, Otopeni, Oțelu Roșu, Pecica, Pitești, Ploiești

Râmnicu Vâlcea, Reșița, Roman

Salonta, Satu Mare, Șelimbăr, Sfântu Gheorghe, Sebeș, Sighetu Marmației

Târgu Jiu, Târgu Mureș, Târgu Neamț, Timișoara, Toplița, Turda

Victoria, Voluntari, Zalău, Zărnești

La Lidl sunt disponibile următoarele posturi: vânzător, consultant fiscal, controlor financiar, analist achiziții – legume și fructe, asistent manager, adjunct manager, manager logistică, consultant juridic, șef vânzări, asistent achiziții – mâncare, tehnician, manager de magazin, stivuitorist marfă, operator date pregătire marfă, lucrător depozit intrare marfă, lucrător depozit ieșire marfă, lucrător depozit pregătire marfă, responsabil proiecte expansiune, manager proiect construcții, junior consultant achiziții interne.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

De asemenea, Lidl angajează și șef de vânzări pentru județele Argeș, Brașov, Covasna, Dâmbovița, Prahova, Vâlcea, precum și pentru zona de sud-vest (Gorj, Hunedoara, Mehedinți).

Sunt disponibile locuri de muncă atât full time, cât și part time.

Lidl oferă:

– asigurare privată de sănătate
– bonuri de masă
– școlarizare personalizată pe diverse teme cu un trainer

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor publicate pe siteul undelucram.ro, un vânzător casier angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în august 2017 un salariu lunar net de 1.800 de lei pe lună.

Un casier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în iulie 2017 un salariu lunar net de 1.700 de lei.

Un vânzător angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 7 ani, câștiga în iunie 2017 un salariu lunar net de 2.000 de lei plus tichete de masă de 300 de lei pe lună.

Un casier și lucrător comercial angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de 2 ani, câștiga în aprilie 2017 un salariu lunar de 1.350 de lei net.

Un analist de marketing angajat full time în București, cu o experiență în domeniu de un an, câștiga în 2015 un salariu lunar net de 4.000 de lei pe lună.

Un director de vânzări zonal, angajat full time în Ploiești, cu o experiență în domeniu de 16 ani, câștiga în decembrie 2014 un salariu lunar net de 9.200 de lei pe lună plus bonuri de masă.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.