Locuri de muncă la Praktiker. Ce salarii sunt în lanțul german de magazine

Cei de la Praktiker fac angajări în această perioadă în mai multe orașe din țară. Cu ajutorul foștilor și actualilor angajați ai grupului, am aflat ce salarii se oferă în acest lanț de magazine de mobilă, bricolaj și materiale de construcții.

Lista de locuri de muncă disponibile:

Lucrător comercial/ Casier/ Manipulant/ Funcționar în activități comerciale
Auditor Intern Senior
Director Adjunct magazin Iași
Director magazin Botoșani
Asistent achiziții
Key Account Representative&Junior KAR
Operator Control Facturi
Operator introducere, validare și prelucrare date

Detalii despre toate aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI. Tot la acest link vă puteți înscrie la interviu.

Angajările se fac în orașe ca București și Ilfov, Iași, Timișoara, Botoșani, Constanța, Cluj-Napoca, Pitești, Arad, Bacău, Oradea.

Ce salarii sunt la Praktiker

Pe siteul undelucram.ro, un consilier clienți din București cu experiență în domeniu de un an spune că câștiga, în iulie 2016, un salariu net de 1200 de lei la Praktiker. Evident, pentru salarii cu specializare sau răspundere mai mare, cum sunt cele de șef de raion, contabil etc, salariile sunt simțitor mai mari.

Doi dintre cei trei foști sau actuali angajați care au postat păreri despre lucrul la Praktiker pe undelucram.ro se plâng de salariile mici din companie. Printre avantaje se numără însă stabilitatea și siguranța salariului, admit ei.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața muncii, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.