Locuri de muncă la Fan Courier, în multe orașe din țară. Ce salarii se câștigă

locuri de muncă la fan courier angajări
Foto: Fan Courier (Facebook)

Compania de curierat Fan Courier a scos la concurs numeroase locuri de muncă în diferite orașe din țară.

Posturile libere în această perioadă sunt următoarele: reprezentant vânzări, curieri, operatori recepție clienți, referenți customer service, șoferi profesioniști, responsabil parc auto.

Locurile de muncă sunt disponibile în Arad, București, Cluj-Napoca, Ilfov, Otopeni, Timișoara, Târgu Mureș.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Potrivit informațiilor de pe site-ul undelucram.ro, o comunitate online unde foști și actuali angajați își împărtășesc experiențele de la diferite locuri de muncă din România, un curier angajat full time în Timișoara, cu o experiență în domeniu de mai puțin de un an, câștiga în februarie 2016 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un curier angajat full time în Iași, cu o experiență în domeniu de 4 ani, câștiga în octombrie 2014 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Conform informațiilor de pe același site, un curier din București ajunge la un salariu de aproximativ 1.900 de lei plus bonuri de masă după 8 ani de experiență în cadrul firmei.

AICI puteți afla mai multe informații despre aceste locuri de muncă și puteți aplica.

Dacă acest articol vi s-a părut util și vreți să fiți la curent și cu alte oferte de pe piața locurilor de muncă, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

7 COMENTARII

  1. Salarii de caca peste tot ca si sofer.sofer inseamna a conduce
    Curier deja esti gestionar distribuitor. Deci nu esti un simplu sofer. Plus ca reprezinti direct imaginea firmei in relatia cu clientul direct. Ai nevoie sa stii si o limba straina sa fii educat cinstit prezentabil sa vorbesti civilizat si atunci cand sunt divergente.. etc etc… Iar soferia in marile orase este un calvar esti supus nonstop riscului de accidente de amenzi de cirvulatie . Nu ai un program de masa regulat mananci cand poti si ce potj si ce iti permiti de multe ori in masina la volan in timp ce mergi. Si munca fizica incarca descarca. Cu alte cuvinte esti platit in bataie de joc .singura lor consolare este acel ceva care il mai primesc daca il primesc dela client. Patronii se imbogatesc iar angajatii abia supravietuiesc.. Slugi in tara noastra.. cineva spunea odata : ce faci tu ca sofer ? Tii volanul atat….Il invit pe oricine crede ca e usor sa munceasca ca si sofer curier distribuitor macar o luna de zile mai ales in perioada sarbatorilor….

  2. Cum puteți promova asemenea anunțuri ? Se poate trăi cu un asemenea jeg de salariu in România? Rușine e puțin spus.Este nemernicie curată.

  3. După 9ani luam un salariu in funcție de expediții „de rahat nu știai niciodată cat îți e salariul de drept” acum sa zic in brandul fan fan courier am 1600 Ron fix plus bonus sincer sa zic lucrez un brand dar degeaba sunt zile când am un gust amar fan courier e doar cu numele in rest o rampa de lansare spre alte gioburi si vb ta colegul de mai sus faci cam 5 in 1 si pe 1600 plus 20tichete de 10 Ron iar omul nostru te crede cârpă de șters pe jos DEGEABA E „FAN COURIER”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here