eMAG prezintă cea mai bună ofertă a săptămânii. Reducere uriașă la o mașină de spălat de top

Weekendul a adus la eMAG o ofertă extraordinară la o mașină de spălat Whirlpool cu performanțe cu adevărat impresionante.

Mașina de spălat rufe Whirlpool AWO/C6314, cu tehnologie al șaselea simț, capacitate de șase kilograme, 1200 de rotații pe minut, clasa energetică A+++ costă de obicei 1390 de lei. Prețul redus, valabil doar în această perioadă, este însă cu adevărat de neratat. Îl puteți descoperi AICI.

În plus, toți clienții care comandă această mașină de spălat primesc un cadou din partea magazinului eMAG. Puteți afla în ce constă acest cadou AICI.

Senzorul folosit de această mașina de spălat detectează dimensiunile exacte ale încărcăturii înainte de pornirea ciclului de spălare. Astfel, se adaptează cantitatea de apă la mărimea exactă a încărcăturii, iar timpul și energia necesare spălării sunt reduse.

Mașina are un număr de 18 programe, printre care și un program rapid care durează doar 15 minute. Există și programe speciale pentru rufe colorate sau delicate.

Prețul propus de eMAG pentru această mașină este identic cu cel practicat de Black Friday, în luna noiembrie a anului trecut. Potrivit părerilor clienților, exprimate pe site, mașina nu este foarte zgomotoasă, iar informațiile afișate pe ecranul LED se pot dovedi extrem de utile.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.