Electric Castle 2015. Nouvelle Vague și Parov Stelar Band, pe scenă

electric castle 2015 artisti
Electric Castle 2015. Nouvelle Vague urcă pe scenă FOTO: Wikimedia Commons

Organizatorii festivalului de muzică electronică Electric Castle 2015, de la Cluj au început deja pregătirile pentru viitoarea ediție, care va avea loc anul viitor, între 25 și 28 iunie. Câteva nume au confirmat deja că vor urca pe scena din fața castelului de la Bonțida.

Potrivit ziuadecj.ro, și-au anunțat prezența la Electric Castle 2015 Parol Stelar Band, Nouvelle Vague și The Subways. În fața castelului Banffy, la Electrical Castle 2015, vor mai participa Asian Dub Fundation, The Cat Empire, Roni Size Reprazent, Siriusmodeselektor, High Contrast, Dub Phizix & Strategy, Benny Page, Jan Blomqvist, Vadim, Cosmin TRG, Dub Pistols, Soomt T & J Star, DC Breaks, D/R/U/G/S, Evil Nine, Radikal Guru, Vakula şi Eliphino. De asenemea, vor mai fi la Electric Caste 2015 Subcarpați, Șuie Paparude, Pop Killers, The Model, Shiver, B.Traits, Xxxy, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General şi Iration Steppas.

Electric Castle 2015: „We are the people!” 

În total, la Electric Castle 2015 vor participa peste 150 de artiști, dintre care primii 18 au confirmat participarea încă din noiembrie.

„Cu un line-up care deja se întrevede a fi mai puternic decât cel de anul trecut, Electric Castle își propune ca în acest an să devină, prin experiența pe care o oferă și participanții din alte țări, un festival cu adevărat internațional. Totul sub deviza „We Are the People!” Anul acesta a fost dublat bugetul pentru artiști, deci oamenii să se pregătească pentru nume tot mai mari, pe care le vom anunța pentru EC 2015” a declarat Teodor Negrea, directorul artistic al festivalului, citat de ziuadecj.realitatea.net.

La Electrical Castle 2015 se așteaptă din nou o audiență record. Anul trecut au fost peste 79.000 de oameni, iar Electrical Castle a devenit unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică din Europa de Est.