Cerere în căsătorie ingenioasă, realizată cu ajutorul GPS-ului

cerere în căsătorie
Un japonez a făcut cea mai ingenioasă cerere în căsătorie

Fiecare femeie vrea ca cererea în căsătorie din partea iubitului său să fie cât mai specială, ia un bărbat a parcurs 7000 de kilometri pentru a face o cerere în căsătorie care să poată fi văzută chiar și din spațiu.

Artistul japonez Yasushi Takahashi și-a plănuit cererea în căsătorie foarte minuțios în urmă cu șase ani și a apelat la tehnologia GPS pentru ca ideea sa să fie una cu adevărat ingenioasă. Și-a dat demisia de la locul de muncă și a plecat într-o călătorie în Japonia, pe o distanță de 7000 de kilometri. Majoritatea traseului l-a parcurs pe jos, dar a mai circulat și cu bicicleta, cu feribotul și de câteva ori cu mașina, iar privit din spațiu, traseul său a căpătat forma cuvintelor „Marry me”(Căsătorește-te cu mine).

Takahashi a cartografiat fiecare pas pe care l-a făcut pentru ca cele două cuvine să fie cât mai vizibile. El a pornit de pe insula Hokkaido și s-a oprit pe insula Kyushu. În afară de cele două cuvinte, în călătoria sa, bărbatul a mai reușit să traseze și o inimă.

„Am vrut să scriu cea mai mare cerere în căsătorie, și am realizat că trasarea ei prin GPS este cea mai bună variantă”, a explicat artistul pentru Daily Mail.

În timpul călătoriei care a durat aproximativ șase luni, Takahashi a filmat foarte mult ce a făcut în acest timp, pentru a-i arăta iubitei sale cum a creat ingenioasa cerere în căsătorie.

Expediția are ca scop și promovarea beneficiilor mersului pe jos, iar întreaga aventură va face subiectul documentarului „Walkumentary Series”, un proiect online produs de o echipă din Amsterdam, Olanda. Bărbatul s-a documentat minuțios îaninte de a face această călătorie.

Din fericire pentru el, iubita acestuia a fost foarte impresionată de gestul său și a acceptat această cerere în căsătorie atât de ingenioasă.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.