Cât câștigă un decorator floral

Grupul Floria anunță că își mărește echipa de decoratori florali. „Căutăm oameni pasionați de flori și de frumos, cu spirit inovator și multă creativitate.

Experiența nu este relevantă, ci dorința de a-ți pune în practică ideile într-un mediu profesionist, sub îndrumarea experiților noștri floriști”, se precizează în anunțul de angajare.

Printre responsabilități se numără „realizarea aranjamentelor și buchetelor florale conform cerințelor clienților; întreținerea florilor și a plantelor; menținerea curățeniei în magazine, dar și în exteriorul acestuia; încasarea sumelor de la clienti și întocmirea monetarului; evidența stocurilor si inventarierea produselor”.

De asemenea, programul de lucru este în ture de 8 ore pe zi, însumând un total de 40 de ore pe săptămână. Se lucrează 5 zile pe săptămână și 2 zile sunt libere prin rotație.

Salariul este integral pe cartea de muncă și se face o pregătire de specialitate pentru meseria de florist, pe diferite nivel de specializare.

Se plătesc orele suplimentare și există un sistem de bonusare, în funcție de realizarea numitor targete.

Detalii legate de salariu puteți găsi – LA ACEST LINK.

Grupul Floria este unul dintre cele mai mari grupuri de companii de pe piața de flori din România. Administrează floria.ro (cea mai importantă platformă on-line de vânzare de flori), o rețea de florării, o școală de design floral, divizia de evenimente speciale și distribuitor de flori en-gros.

Rețeaua de florării Floria În Stradă este prezentă pe piață cu patru magazine, trei dintre acestea în Bucuresti (în Str. Ion Câmpineanu nr. 22, în Piața Dorobanți si în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni) și un magazin in Ploiești (pe Bulevardul Republicii).

FOTO: Lydie/Flickr

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.