Carrefour face angajări în mai multe orașe din țară

Carrefour România face angajări în mai multe centre comerciale din țară. Sunt mai multe posturi disponibile. De exemplu, se angajează manageri de magazin. Se oferă beneficii, pe lângă salariu, bonus de performanță, tichete de masă, prime diverse și cupoane magazin. Mai multe detalii găsiți AICI.

Se mai caută și bucătari, cofetari, pizzer sau preparatori de carne. Lucrătorii comerciali au printre atribuții să „prezinte marfa într-un mod atractiv” și să „răspundă de aranjarea acesteia pe rafturi”.

Carrefour caută angajați pe aceste posturi cu studii medii, „abilități de prezentare și oriebtare către client simț de răspundere și seriozitate, spirit comercial și de echipă, flexibilitate și disponabilitate la efort fizic”. Mai multe detalii găsiți AICI.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii.

În România, Grupul Carrefour numără 29 hipermarketuri „Carrefour”, 107 supermarketuri „Market”, 86 supermarketuri „BILLA”, 43 magazine de proximitate „Express”, 10 magazine de proximitate „Contact” și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Întreaga listă de locuri de muncă la Carrefour o găsiți LA ACEST LINK.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.