Calendarul Regal 2015. Familia Regală a anunţat apariţia calendarului

calendarul regal 2015 regele mihai

Calendarul Regal valabil pentru anul 2015 a apărut de curând, la editura Curtea Veche.

Fiecare dintre cele douăsprezece file care ilustrează lunile anului cuprind o  fotografie regală de mari dimensiuni, zilele lunii, precum și o amplă serie de evenimente care s-au petrecut în ultimii 150 de ani, în luna respectivă.

„Calendarul are o grafică elegantă, este frumos colorat și suntem siguri că va înfrumuseța peretele din casele noastre, pe care va sta, măsurând timpul unui an”, se arată pe siteul romaniaregala.ro.

Calendarul este în format 478×330 şi a apărut în luna noiembrie a acestui an. Aflăm preţul şi alte detalii despre Calendarul Regal 2015, AICI.

Alături de acesta, în colecţia „Cărţi Regale” apare şi un jurnal în care Familia Regală descrie activitatea membrilor săi în anul 10 mai 2013-10 mai 2014. Jurnalul poate fi consultat AICI.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.